2789
میگفتی ما تو همون خونه بشینیم بهتره از اینه تو مراسم باشیم و چشمون به آمار بقیه ونذری ها باشه  ...

طرف همسن مامانم بود اگه چیزیم به ذهنم میرسید نمیتونستم بگم🤦🏻‍♀️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چرا اینقدر عجله داره ؟🤨

دیشب بهم گفت اگه عقد بودیم انقدر پافشاری نمیکرد و عجله نداشت ولی الان یه جوری انگار رو هواییم ( البته تقصیر خودمم هست مثلا جمعه گفت چرا فلان کارو نکردی؟ گفتم خب ما که هنوز ازدواج نکردیم و بعدشم بحثمون شد …)

چرا با خانواده خودت نرفتی؟ من متاسفانه همیشه تو مراسما با یک نفر میشینیم اینقدددررررر حرف می‌زنیم ه ...

خانوادم که چون زنونست فقط میشه یه مامانم ، اونم از اول گفت من هیچ وقت هرشب نرفتم فقط همون دو روز میام تو اگه میخوای هر شبی دوس داری برو 

عزیزم اگه خودت دوست داری تو مراسماشون شرکت کن نه به خاطر مادرشوهرت مدل زندگیتو به خاطر کسی عوض نکن ...

کلا جو خونه مامانبزرگم انقد که از دور به نظر میاد مذهبی نیست ، درواقع با هدف دعا و چیزای مذهبی دور هم جمع میشن یه مجلس مجلل میگیرن با هم حرف میزنن غیبت میکنن به تیپ همدیگه نگاه میکنن بعد بینش یه دعاییم میکنن ، منم ادم مذهبی و مومنی نیستم کلا گروه خونیم بهشون نمیخوره

@میرا9  ریپلی نشدی

در ظاهر که باهام خوبه در باطن نمیدونم🤦🏻‍♀️😂 

اصن نمیدونم باید چیکار کنم؟ من کم میرم خونشون به جز این سری که پسرحاجی مریض شد مثلا میانگین هفته ای یبار میرم اونجا و نه خیلی صمیمی هستیم نه خیلی سردیم دیگه فکر کنم همین کافیه نه؟ البته بعد جریان دخترعمو چند روز خیییلی صمیمی شد بعد برگشت به تنظیمات کارخونه😐

نه بابا چیزی نمیدونم قبلا گفتم یهویی رفت به منم نگفت قبلش، همینطوری حدس میزنم چون اگه میخواست بیاد ...

منم دیگه از جزئیات نمیگم خیلی وقته از اون متن بلندا ننوشتم از خودم و پسرحاجیم خیییلی کم میگم بیشتر از حواشی میام حرف میزنم😂 

دیشب بهم گفت اگه عقد بودیم انقدر پافشاری نمیکرد و عجله نداشت ولی الان یه جوری انگار رو هواییم ( البت ...

جمعه!فلان کار!

ببین ذهن منو منحرف کردی بردی سمت شب جمعه🏃😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

@میرا9    ریپلی نشدی در ظاهر که باهام خوبه در باطن نمیدونم🤦🏻‍♀️😂  اصن نمیدو ...

از مادرشوهر صمیمی بدم میاد

همون دوری و دوستی و احترام باشه بهتره

با همین فرمون برو جلو،هیچ سعی و تلاشیم برا صمیمیت لازم نیس

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دیشب بهم گفت اگه عقد بودیم انقدر پافشاری نمیکرد و عجله نداشت ولی الان یه جوری انگار رو هواییم ( البت ...

هرکی با کلمه (فلان کار) چیزای بد به ذهنش نرسیده بهشت بر او مبارک باد 

رسپینا اول صف جهنم فعلا برا من وتو😈😁🤝

نه بابا چیزی نمیدونم قبلا گفتم یهویی رفت به منم نگفت قبلش، همینطوری حدس میزنم چون اگه میخواست بیاد ...

میتونست خداحافظی کنه

امیدوارم دلیل دیگه ای برای رفتنش داشته باشه وگرنه من واقعا ازش ناراحت میشم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

مادرشوهرت چون قبل از تو دو تا عروس داره

الان داره از تجربه ش که دوری و دوستی و احترام متقابله استفاده میکنه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

نگا با بهترین مادر شوهر دنیا هم باید مراعات کنی⚔️

الان اخلاق تو به جوریه یه گوشه میشینی کم حرفی یا کلا چیزی نمیگی 

صد در صد همه پشت سرت میگن وایییی نگاه کن چه مغروره چه خودشو میگیره (دکتر هم که هستی دیگه بدتر میسوزن) 🤬

ولی بهترین کارو می‌کنی درسته تو در اصل بخاطر اینکه  خجالتی وآروم هستی اینجوری 

ولی با خوانواده شوهر به هیچ عنوان نباید بیش از حد شوخی کرد یا زبونم لالللل نری پشت یکیشون یه حرفی بزنی قطعا چندتا میزارن روش به طرف میرسونن 🤐🤐😰 

خانواده شوهرتم معلومه آدمای خوبین کار به کار کسی ندارن 

ولی بازم همینطور که هستین باش 

یه جوری رفتم فاز نصیحت اینگار سه بار بخاطر سلیطه بازی های خانواده شوهرم طلاق گرفتم 

همینجا بحث رو خاتمه میدم🤣🤣🤐🤐🤐