2789
به حرفتون گوش کردم امشب با مامانش رفتیم خونه مامانبزرگم خلاصه همه کفشون بریده بود منو اونجا دیدن…. ...

میگفتی ما تو همون خونه بشینیم بهتره از اینه تو مراسم باشیم و چشمون به آمار بقیه ونذری ها باشه 

وایییی یاس گل بازم پاسخ کوبنده ندادیییی خطحجصضلدن😬🤨🤣

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ کسم نبود، هیچ کدوم از زن عموهام یا زن پسرعموهام نبودن فقط یه عمم بود که اونم خیلی سرش شلوغ بود م ...

چرا با خانواده خودت نرفتی؟

من متاسفانه همیشه تو مراسما با یک نفر میشینیم اینقدددررررر حرف می‌زنیم همه چپ چپ نگامون میکنن 

مامانم نمیزاره مراسم برم میگه تو خونه بیشتر عبادت می‌کنی تا اونجا💔🥺🤣

به حرفتون گوش کردم امشب با مامانش رفتیم خونه مامانبزرگم خلاصه همه کفشون بریده بود منو اونجا دیدن…. ...

حرفای اونارو ول کن

به هدفت فکر کن که گفتم:به عنوان عروس خودشیرین جایگاه والایی در قلب و روح مادر شوهر پیدا کنی😂😂

اصولا رفتن یا نرفتنت یا دلیلش به هیچ کسی ربط نداره

اگه به خاطر مادرشوهرت رفتی که میگفتی قبلا مجرد بودم الان متاهل پس مراودات و رفت و آمدامم تغییر کرده...

اگرم به خاطر امام حسین رفتی، که میزبان کسیه که براش مذهبی و غیر مذهبی فرقی نداره،حتی اونیکه هدفش فقط غذای نذری خوردن هست رو هم بالای مجلس دعوت میکنه،

پس این فضولیاش به هیچکس نیومده و میگفتی سرت تو آخور خودت باشه 😒😒

بعضیا خودشونو صاحب و رئیس هر مجلس و هیئتی میدونن و فکر میکنن باید راجب اومدن یا نیومدن همه نظر بدن...

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

یاسی اصلا میگفتی نذر کرده بودم شوهر کنم تا بیام روضه، به مراد دلم رسیدم حالا دارم نذرمو ادا میکنم😐😂

حرفای اونارو ول کن به هدفت فکر کن که گفتم:به عنوان عروس خودشیرین جایگاه والایی در قلب و روح مادر شو ...

بهترینننن پست امشب❣️🤣

حالا یاس گل جایگاهت در قلب و روح مادرشوهر چطوره کم وکسری نداره راحتی ؟🤣🤣اصلا جا شدی یا حالا حالا باید سیاست بریزی؟🤨🤣

کی باشه تو بیای غیبت گردن شکسته ات رو بکنی🚶🚶

جانااااا خیلی نامردی😭😭 

دلم هواتو کرد 😥 

الان یعنی محرم شدی؟ 

اگه دوست نداری بیای تو جمعمون حداقل به یکی از دوستات یه خبری از خودت بده 😕

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
فک نکنم دیگه بیاد بعید میدونم منتظرش نباشید

چیزی میدونی ؟

اگه نمیدونی حدست چیه ؟آخه حدسای تو همیشه درست بود🥺

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
چیزی میدونی ؟ اگه نمیدونی حدست چیه ؟آخه حدسای تو همیشه درست بود🥺

نه بابا چیزی نمیدونم قبلا گفتم یهویی رفت به منم نگفت قبلش،

همینطوری حدس میزنم

چون اگه میخواست بیاد تا الان میومد

و این که همه اش میگفت  با گفتن جزئیات راحت نیستم و نمیتونم حرفامو بگم، از این به بعدم که خب همش جزئیاته دیگه😄 پس چیزی برا گفتن نداره که بخواد بیاد