2789

نیکی عزیزم از من ناراحت نشده باشی قربونت بشم🙏🙏💜💜 خواستم سر به سرت بزارم 🤗🤗

اینجا همه مختارن ، هر کس دوست داشته باشه از خودش میگه، هر کسم نخواد چیزی نمیگه، اجباری در کار نیست عزیزدلم 💜💜😘😘

@___niki___  

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وای بچه ها فردا صبح ساعت ۶/۵ پسرحاجی میاد دنبالم باید بریم یه جایی منم خوابم نمیبرههه🤦🏻‍♀️😑

گوشی رو بزار کنار عزیزم ، سعی کن بخوابی . تو که شبا زود میخوابیدی 

چرا اینقده خوب و مهربونی تو😍😍😍😍 خدا حفظت کنه واسه مامان و بابات قشنگم🤲🤲💜💜 دلم میخواد محکم ...

قربونت عزیززز دلم، شما لطف داری💛😘💞

ممنون گلم💖

منم همین طور 😍😍💛حیف که از اینجا نمیتونم وگرنه سفت بغلتون میکردم😍😍🌼💞

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
قربونت عزیززز دلم، شما لطف داری💛😘💞 ممنون گلم💖 منم همین طور 😍😍💛حیف که از اینجا نمیتونم وگرنه ...

عزیزدلمی 😍😍💜💜

یه بغل از راه دور برای تو 🤗🤗🤗🤗

سلام مامان مهربون 🤍💜 خوبین ؟  درس و برنامه هاتون خوب پیش میره ؟  یاسی این استیک ...

سلام عزیزم صبح بخیر 

آره ممنون دیگه خیلی تایم ندازم بیام اینجا برنامه م خیلی پر خدا روشکر خوب پیش میره

.
@zmzme    

یاسی جان صبحت بخیر. منم شده بچه محصل ساعتای محدود شدن 

مثلا صبح که دارم میرم اداره تو اسنپ چک می کنم ظهر بین دو تا ۴ تایم استراحت دارم چک می کنم ۶ تا ۷ هم بین درسام چک می کنم اگه جون داشتم و یادم بود ۹تا ۱۰ هم وقت شام و استراحتمه بعد یک ساعت درس می خونم و۱۱ میرم بخوابم چون باید ۵ صبح بیدار بشم ولی حتما اینجا میام تو شهر غریب اینجا برام حکم خونه دوستامو داره

.
من بعد کرونا هنوز بویایی و چشاییم خوب نشده😟😟 بوها و طعم ها برام تغییر کردن 

یه راهکار که برای من تاثیر داشته خیلی بهتر دم ولی خوب کامل نه

خیلی هم ساده بود عناب بگیر بزن سر سیخ و روی گاز بسوزون و اون دودش و بو بکش یکی دو دقیقه اینگار و کن هر روز تا چند هفته کم کم بهتر میشی

.
منم میگه جای گوشی کتاب بخون سوادت بیشتر باشه حالا  اگه من بخوام لیست کتابایی خوندم و بگم ۳۰تا ...

یه راهکار یادت بدم برو اپ طاقچه رو نصب کن توش کتاب بخون بگو هزینه ش خرید کتاب زیاد اینجا رایگانه واسه همین گوشی دستمه البته باید اشتراک طاقچه بینهایت بخری بعدش هرچی بخونی رایگانه

.
وای بچه ها فردا صبح ساعت ۶/۵ پسرحاجی میاد دنبالم باید بریم یه جایی منم خوابم نمیبرههه🤦🏻‍♀️😑

انشاالله همه کارات به خوبی پیش بره .خوشبخت بشید .منم عکست ندیدمااااااا.انشاالله عکس عروسیت  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا