2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا حالا دقت نکرده بودم به اون تعداد پست😂😂 از یه تایمی به بعد اپدیت نمیشه؟ بعدشم خوبه که ، خوش ...

منم نمیدونم همین جوری تعداد پستا بالا میره یا به گفته تو آپدیت میشه ؟!

مرسی عزیز دلم 🥰

شده براتون پیش بیاد مثلا با خودت بگی فلانی رو ببینم چقدر باهاش حرف دارم و اینا ولی تا به هم میرسین انگار همه حرفا از ذهن آدم میره ! 

الان من دقیقا اینجوری ام ، هی میگفتم کاربری بزنم اینو به اون میگم ، اونو به این میگم ، کُلییییییییی حرف آماده کرده بودم تو این ۶ ماه ، ولی کووووووش ؟ نمیدونم 😐🤨😂

آذین قشنگم ممنونم واسه لایک کردنات😘😘💜💜

قربون دستات برم ، خسته میشی که 😅😅😍😍

نمیتونم تگت کنم عزیزم 💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

منم نمیدونم همین جوری تعداد پستا بالا میره یا به گفته تو آپدیت میشه ؟! مرسی عزیز دلم 🥰 شده ...

آره دقیقا

بعد ادم زمانی یادش میاد که دیگه موقعش نیست

ولی شما هر موقع یادت اومد بگو❤️🤣

دقیقا .  من حرفای بقیه خوب یادم مونده ، ولی حرفای خودم 🤦🏻‍♀️😂

حالا اینا خوبه

میدونی چی بده؟

وقتی بعد دعوا یا جروبحثی یه جواب خوب میاد تو ذهنت😂😂

ولی کار از کار گذشته😂😂

حالا اینا خوبه میدونی چی بده؟ وقتی بعد دعوا یا جروبحثی یه جواب خوب میاد تو ذهنت😂😂 ولی کار از کا ...

آخ آخ گفتی 😂😂

بعد تو خلوت خودت ، مخصوصا تو حموم داری با طرف دعوا میکنی ، کم نمیاری ، تو ذهن خودت طرفو شستی گذاشتی کنااار ، ولی در واقعیت برعکسه 😂😂😂

حالا اینا خوبه میدونی چی بده؟ وقتی بعد دعوا یا جروبحثی یه جواب خوب میاد تو ذهنت😂😂 ولی کار از کا ...

وای این خیلی بد 😁😁

آخ آخ گفتی 😂😂 بعد تو خلوت خودت ، مخصوصا تو حموم داری با طرف دعوا میکنی ، کم نمیاری ، تو ذهن خودت ...

من بیشتر دعواهای ذهنیم موقع ظرف شستن😂😂😂😂

یعنی میبینی کل مدتی که ظرف میشستم داشتم جواب یکیو میدادم 😂😂😂😂

من بیشتر دعواهای ذهنیم موقع ظرف شستن😂😂😂😂 یعنی میبینی کل مدتی که ظرف میشستم داشتم جواب یکیو میدا ...

😂😂😂

مهربون جون یه سوال ؛ دختر قشنگتون امسال قرار بره مدرسه به سلامتی ؟ 🥰