2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بمیرم الهی 😂😂❤❤ بزرگ میشن یادشون میره😁😁 وای تپش فکر نمیکردم خاله باشی 😍😍 خوش به حال خواهرزاده ...

خدا نکنه💛💛💛

خانوم خونه اتفاقا داشتم ب این فکر میکردم که خواهر زادم با اون ابجیم رابطش بهتره  با اینکه من خاله ی مجرد و کوچیکترم

اون خیلی بهش امرو نهی نمیکنه و خاله مهربونه اونه

ولی من خیلی به فکر تربیتشم سعی میکنم در کنار خاله بودن  یه سری چیزا هم یاد بگیره و خیلی لوسش نمیکنم 

ولی اون ابجیم قشنگ لی لی به لالاش میذاره هر چی میگه قبول میکنه 

برا همین ابجیم محبوبیت بیشتری داره 😐💔😂

حس میکنم باید تغییر رویه بدم 🤣

تازه خانوم خونه یک عدد عمه هم هستم😐 البته بهتره بگم یک عدد فحش خور 🤣🤣

قطعا سنت زیاد نیست که انقد وقتت آزاد بوده همه پیامارو خوندی

اوایل هر وقت میتونستم میومدم ولی بعدش صفحه های تاپیک هارو تو مرورگر گذاشتم موند و چون خیلی با این جمع حال کردم ؛ همش بین کارام یه سر میزدم 🤍💜

میخواین حدس بزنین ؟ 👀👀👀

کنکوری نیستی قطعا که تونستی زیاد اینجا باشی، دانشجو هم نیستی چون تایم امتحانا بازم اینجا بودی، ازدواجم حس میکنم نکردی، درست تموم شده به نظرم، دانشگاهتم تموم شده، حتما فعلا پیگیری که کار پیدا کنی.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

من نوه اول خونواده مادریم هستم 3تا خاله مجرد و 1دایی مجرد داشتم وقتی کوچیک بودن خییییلی خوب بود 😂

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

من یه عدد خاله ی مجرد بودم 😂😂✋✋ هم خوبی داره، هم بدی  ولی خواهرزاده هام خیلی دوسم دارن، میگ ...

دقیقا 

من بچه ابجیم گاهی میاد اینجا تنها میمونه بعد شبا بهانه مامانشو میگیره بهش میگم بگیر بخواب خاله مامان دوم ادمه الانم پیش مامان دومتی اروم میشه🤣