2789
تپش تو تلگرام که بودم، یه خانمی خیلی شوخ بود ، منم باهاش کلی شوخی میکردم و بهش میگفتم گل دختر، بعدش ...

چه با حال😍😂

ولی من میترسم مثلا یه خانوم سن داری باشه که باید احترامشو نگه دارم ولی دارم به مسخره بازی باهاش حرف میزنم 😂

تپش تو تلگرام که بودم، یه خانمی خیلی شوخ بود ، منم باهاش کلی شوخی میکردم و بهش میگفتم گل دختر، بعدش ...

چه جالب 😍

منم اینو میخواستم بگم دلیلی که این جمع خیییلی دوست دارم یکیش همینه که تو سن های مختلف هستیم و با این حال بازم این همه کنار هم حالمون خوبه 🤍💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو  چشاتو میبندی ؟🤥🤪 منظورم شخص تو نیس که عزیزم منظورم به خواننده های خاموشیه که ممکنه اشنا ...

واییییییییییی 😂😂😂😂

ولی جدای از شوخی به پریماه جونم گفتم که نذاره عکسشو . 

چه با حال😍😂 ولی من میترسم مثلا یه خانوم سن داری باشه که باید احترامشو نگه دارم ولی دارم به مسخ ...

اگر سن و سال دارم باشه جنبه اش بالاس، نگران نباش 😂😂😍😍

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نیکی، شما عکس با چهره منو دیدی یا بی چهره😂

با چهره 😍😍😍😍

چقدرم ناز و زیبایی ماشالا 😍😍😍 گفتی موهاتو الان کوتاه کردی . 

اون روز یادمه جمعه ، ۱ اردیبهشت بود ، جانا هم بعد از آزمون با فردین رفته بودن بیرون و با هم صحبت کرده بودن و بعدش اوند تعریف کرد و خودشم اون روز عکس و اینا گذاشت . 

چقدر زود گذشت 🤗 

جانا جون اکه پیاممو میخونی ، بیا حتما پیشمون 💖

نکنه با چهره هم گذاشتی و من باز ندیدمت 😅😅

وای من😂❤️

بچه ها عکس قدیمیشونو میزاشتن ، منم دیدم انلاین فقط منو یاسی و جاناییم و نیروانا گذاشتم (نمیدونستم خواننده خاموشم هست)🤣🤣 منم عکس دوران دبیرستانمو گذاشتم

با چهره 😍😍😍😍 چقدرم ناز و زیبایی ماشالا 😍😍😍 گفتی موهاتو الان کوتاه کردی .  اون روز یادم ...

🍃🍃🍃🍃🍃🍃

وای من😂❤️ بچه ها عکس قدیمیشونو میزاشتن ، منم دیدم انلاین فقط منو یاسی و جاناییم و نیروانا گذاشتم ( ...

اوووووو یادم انداختی 🤭🙈

من عکس نیروانا رو هم دیدم 😍😍😍 اول عکس تکی خودش رو گذاشته بود . 

یه عکس دونفره هم با آقایی که قرار با هم ازدواج کنن رو گذاشت ، من اونم دیدم 🤭🙈

نیروانا جون نمیدونم تو هم این پیامارو میخونی یا نه ، ولی اگر تونستی بیا حتما پیشمون عزیزم 🤍💜 

وای من😂❤️ بچه ها عکس قدیمیشونو میزاشتن ، منم دیدم انلاین فقط منو یاسی و جاناییم و نیروانا گذاشتم ( ...

دیگه نزار 😂😂❤❤ ببین کلی خواننده ی خاموش هست 😂😂، خواننده ی خاموش چیه ، بگو CIA اصلا😂😂