2789
رسپینا ما همش تو تل بودیم دیلیت اکانت کرد به یه دلیلی دیگه هم نیومد دوباره

شمارشو داشتی یا آیدی؟ 

اگه با ایدی بودین که دوباره برگرده متوجه نمیشی تا خودش پیام بده

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام به همگی 🤍💜 من نیکی ام 🤗 من از ۵ سال پیش اتفاقی با نی نی سایت آشنا شدم ولی اینجوری نبود که ...

سلام عزیزم ❤️

چه جالب بعد این همه تاپیک عوض کردن و حتی کاربری عوض کردن گممون نکردی😍 

خوش اومدی دیگه خودت همه رو میشناسی🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بمیرم برات تپش 🤦‍♀️🤦‍♀️ دیروز تا حالا که میای اینجا سر میزنی همش نگران میشی و میری 🤦‍♀️🤦‍♀️شدی ...

خدانکنه این چه حرفیه عزیزم 

منم همینطور فک میکردم 

شور انداختن تو دلم ☹

ولی تصمیم گرفتم دیگه تو هیچ تاپیکی حضور فعال نداشته باشم 🤕

ممنونم عزیزم از راهنماییت  رو خودم یکم کار کنم ببین میتونم به کس دیگه فکر کنم چون من دوست دار ...

اره برو پیش یه مشاور ، این بندو ببر تا الان هرچی بهش فکر کردی و باهاش رویا ساختی بسه ، اگه آدم زندگی تو باشه مطمئن باش یه جوری سر راهت قرار میگیره 

سلام عزیزم ❤️ چه جالب بعد این همه تاپیک عوض کردن و حتی کاربری عوض کردن گممون نکردی😍  خو ...

مررررسی یاسی جون 🤍💜

انقدر همه خوش قلب و مهربون هستین ، هیچ جوره نمیشد بیخیالتون بشم 😍😍😍

راستی امیدوارم کلی تو این سفر بهت خوش گذشته باشه و لذت ببری عزیز دلم 🤗🤗😘

مررررسی یاسی جون 🤍💜 انقدر همه خوش قلب و مهربون هستین ، هیچ جوره نمیشد بیخیالتون بشم 😍😍😍 راستی ...

مرسی قشنگم 💕

راستش اومدم اینجا همینم بگم بهتون ، بچه ها من واقعا واقعا دلم می‌خواد هرچه زودتر برگردم خونمون😕طبیعیه؟؟

نه که اینجا بد باشه ها ، خوبه خداروشکر پسرحاجی و خواهرشم خوبن نمیذارن بهم بد بگذره ولی ته ته دلم میخوام زودتر برگردم خونمون🤦🏻‍♀️ 

مرسی قشنگم 💕 راستش اومدم اینجا همینم بگم بهتون ، بچه ها من واقعا واقعا دلم می‌خواد هرچه زودتر ب ...

آخی عزیزم 🤗😍

به نظر من که طبیعی ، چون هر چقدرم که یه سفر به آدم خوش بگذره ، میدونی که بالاخره میخوای برگردی و واقعا هم آدم وقتی خونه ست یه حس راحتی خاصی داره . 

آخی عزیزم 🤗😍 به نظر من که طبیعی ، چون هر چقدرم که یه سفر به آدم خوش بگذره ، میدونی که بالاخره میخ ...

اون که اره ولی دلم هوای مامان بابامو کرده 😂 خصوصا داداشممم

به پسر حاجی نگفتم ولی خودش فهمیده