2789
تازه بیاد باید من خودم به دور بزنمش    

اگه بیاد

✳️✳️✳️جانا نمیدونم خاموش میخونی اینجارو یا نه! 

ولی اگه میخونی، یبار اشتباهی برات یه عکس گذاشتم که ایدی اینستام کنارش بود، آیدی تلگرامم همونه، لامصب یه پیام بده بگو زنده ای تو تلگرام بم پیام بده بعدم دیلیت اکانت کــــــــــن🤦🏻🤦🏻🤦🏻🤦🏻 اگه نمیتونی سایت بیای

چیز دیگه به ذهنم نمیرسه بگم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام  نمیدونم چرا امشب به یادش افتادم رفتم دیدم عکس جدید گذاشته !فکر میکردم همه چی واسم تموم ش ...

عزیزدلم انشالله خدا آرامشو سهم قلب مهربونت کنه❤️❤️❤️

ولی یچیزی بت میگم خواهرانه ، تو حیفی ، خیلی حیف 

اگه میخوای واقعا از زندگی و ذهنت پاکش کنی(میدونم که چقد برات سخته)

اصلا اصلا پیگیرش نباش چه از طریق خانواده ، چه محل کارش ، چه پروفایلش 

اصلا به دوستات و خانوادت بگو راجبش حرف نزنن

شمارشو پاک کن

یه تصمیم جدی واسه خودت و آیندت بگیر (این تصمیم ازدواج نباشه فعلا چون زوده😘)

برای اینکه راحتتر فراموشش کنی باید ذهنتو مشغول نگه داری

با دوستات جمع شو(دورتو شلوغ کن) ورزش کن (انواع ورزشاااا) یعنی ورزش خیلی خیلی موثره

دانشگاهم که بری چه بهتررر

انواع کلاسا بنویسسس

یه دقیقه وقت خالی برای خودت نزار 

بعد میبینی که چقد راحتتر از چیزی که فکرشو میکردی از ذهنت رفت بیرون

اگررمم همه این کارارو تو دراز مدت کردی و باز افاقه نکرد با یه مشاور مشورت کن ، اونقدر حالت خوب میشه که بعدا میگی چرا زودتر اقدام نکردی❤️❤️❤️

سلام قربونت منم... 

بچه ها به چیزای بد فکر نکنین 

جانا میخواد از زیر تعریف کردن در بره میخواد همه چی که تموم شد بیاد بگه ما ازدواج کردیم و تمام چیزی هم تعریف نکنه...

نمیخوام به چیزای بد فکر کنم شمام نکنید🥺

اگه بیاد ✳️✳️✳️جانا نمیدونم خاموش میخونی اینجارو یا نه!  ولی اگه میخونی، یبار اشتباهی برات ...

دیگه منم نگران کردین🥺

اگه واقعا میخونه و هیچ ری اکشنی نشون نمیده واقعا که ☹

ما اینجا نگران میشیم خب 😢

کاش بره دیگه برنگرده🤐🤐 منظورم یه کشور دیگس

وای رسپینا یجوری شدم گفتی این حرفو😂😍

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
اگه بیاد ✳️✳️✳️جانا نمیدونم خاموش میخونی اینجارو یا نه!  ولی اگه میخونی، یبار اشتباهی برات ...

بعد نتایج من حس میکنم پیداش بشه 

ولی خدایی باید یه خبر میداد بهمون.

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
عزیزدلم انشالله خدا آرامشو سهم قلب مهربونت کنه❤️❤️❤️ ولی یچیزی بت میگم خواهرانه ، تو حیفی ، خیلی ...

عزیزم من باز خوب دوام آورده بودم 

حدودا ۴ ماه بود دیگه بهش فکر نمیکردم 

یهو دیشب پیگیرش شدم و اونم که اونطوری حالم بد شد 

از این به بعد سعی میکنم پیگیرش نشم 

چون واقعا حالم داغون میشه وقتی بهش فکر میکنم

نه بابا  چه حرفی؟  غلط کرده ناراحت بشه😂

عامو همینجوری گفتم شاید یحرفی زده شده     

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام به روی ماه تک تکتون از همون اول که عضو سایت شدم ، میدونستم این گروه متفاوته ولی الان که پی ...

چون هم فرکانس هستیم جذب هم میشیم قطره ها روغن اگه تو دریا ریخته بشن کم کم بهم جذب میشن مثل ما تو این دنیای مجازی بزرگ

.
سلام به روی ماه تک تکتون از همون اول که عضو سایت شدم ، میدونستم این گروه متفاوته ولی الان که پی ...

ما هم تو رو خیلی دوست داریم عزیزدلم🤗🤗😍😍

هر چی آرزوی خوبه مال تو گل دختر🤲🤲❤❤

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دیگه منم نگران کردین🥺 اگه واقعا میخونه و هیچ ری اکشنی نشون نمیده واقعا که ☹ ما اینجا نگران میشیم ...

بمیرم برات تپش 🤦‍♀️🤦‍♀️

دیروز تا حالا که میای اینجا سر میزنی همش نگران میشی و میری 🤦‍♀️🤦‍♀️شدی سنگ صبورمون 

پیامتو خوندم ، دلم یه طوری شد، نگران نباش قربونت بشم

من حس میکنم جانا از اینکه بخواد اینجا جزئیات بگه یا سوال بپرسیم ازش نیومده، دلم نمیخواد منفی فکر کنم اصلا

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر