2789
یاسی جون انشالله حسابی بهتون خوش بگذره  و کلی چیزای قشنگ قشنگ گیرتون بیاد😍😍

مرسی عزیزممم جای همتون خالیه🥺❤️

من خودم خیلی اهل خرید نیستم ولی مامانم و خواهر امیرعلی ازینان که حتما باااید تمام چیزا رو ببینن🤦🏻‍♀️ این شد که دیگه من و پسرحاجی لِفت دادیم اومدیم یکم استراحت کنیم اونا برن خرید عروسی🤣( اتاقا جداست منحرف نشیییین👀)

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من همینجام عزیزدلم🤗🤗همین دور و ورا😅😅 راستی یادم رفت😂😂 سلام و صد سلام به روی ماه  شسته و ...

ایشالا همه کاراتون حل میشه 💕

واقعا خیلی بهش فکر نکنین بسپارین به خدا 

مرسی عزیزممم جای همتون خالیه🥺❤️ من خودم خیلی اهل خرید نیستم ولی مامانم و خواهر امیرعلی ازینان ک ...

با هم میرفتین یه اتاق دیگه 😕 

یعنی انقد مامانت حساسه؟😄

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
مرسی عزیز دلم  منم خیلی دوست دارم😘😘😘😘 انشالله زودی حالتون خوب بشه  و مث قبل پیشمون ب ...

فدای تو قشنگم😘😘

ممنونم عزیزدلم 🙏🙏❤❤

الهی آمین 🤲🤲

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

آره خدا خیرشون بده😍🙏  من با بدترین مشکلات رفتم پیشش گفته چیزی نیست و خوب شده 😄  شوهرم ...

خدا حفظ کنه همه ی دکترای مهربون و متعهد و وظیفه شناس رو 🤲🤲🤗🤗

سلام عزیزم خوشحال شدم از اینکه دوباره برگشتین انشالله که همه  چی به خیر و خوشی ختم  بشه ♥️ ...

سلام جاااااانم 😍😍

الهی آمین 🤲🤲 خدا از زبونتون بشنوه بانو جان🤲🤲❤❤

خیلی لطف و محبت داری به من عزیزم 🤗🤗

باور کنین منم دلم برای همتون خیلی تنگ میشه💔💔

خیلی ممنونم از دعای قشنگتون 🙏🙏😘😘

به به سلاااام کی این جاس 😍😍😍 دلمون براتون تنگ شده بود حسااابی ❤️ اره دقیقا صبح تا حالا ده دفعه ...

سلام یاس خوشبوی من 😍😍😍😍

دل منم برات خیلی تنگ شده بود عروس زیبا💜💜🤗🤗

الهی 😂😂 هواشو داشته باش 😉😉😅😅

خوش بگذره بهتون عزیزم 😘😘💜💜

قلب زرد چیه ماجراش؟؟؟

یه بار تو تاپیک جانا بحث رنگا شد و اینکه هر کسی چه رنگی رو دوست داره، بعد منم گفتم عاشق رنگ زرد و این قلب زرد 💛 هستم 😁😁

حالا تو کامنتایی که بچه ها برام میزارن متوجه هستم که بعضی هاشون قلب زرد میزارن 😁😁😍😍 چون فکر کنم اون کامنت رو خوندن ،دیگه 💛 میزارن😍😍

اینم ماجرای قلب زرد 💛 😁😁

ممنونم خانم خونه اره من خیلی احساساتی هستم  از رنج دیگرانم خیلی رنج میبرم چ برسه به بچه خودم ...

شما منی یا من شمام ؟؟

دقیقا میفهمم چی میگین، من سر این احساسم خیلی هم عذاب کشیدم ولی خب درس عبرت نمیشه برام.

خیلی دوست داشتم مادر قوی و محکمی باشم، یعنی از بیرون هر کی میبینه فکر میکنه خیلی قوی و صبورم اما فقط خودم میدونم درونم چه خبره.

دور از جونتون ، دیگه نگین اینطوری 😘😘 الهی که همیشه خوب و خوش و سلامت باشین و سایه تون بر سر گل دخترتون پایدار و برقرار باشه عزیزدلم🤲🤲😍😍