2789

یک سوال 

شما وقتی خاستگار تون نگفته چ ساعتی میان فقط گفته فلان روز بعد از ضهر میان چی کار می‌کنید؟ 

نمیتونیم باز زنگ بزنیم چون انگار نمیخوان

خب اگه آماده بشم از الان تا ساعت 9 ممکنه بیان چ کنم؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=299831357]اون روز اول مامان بابام جلوی من باهاش حرف زدن بعد بابام تنها تو اتاق باهاش حرف زد ، پسرحاجی بعدش هیچ ...[/QUOTطفلی بچم  خوب بودنش از اول مشخص بود همون موقع هم گفتم تو همه‌ی فامیلا کدورت و این اتفاقا هست هر کدوم به ی شکلی این طفلی هم انقد این قضیه براش بی اهمیت بود که اصلا ب ذهنش نیومده بود بگه بازم خداروشکر به خیر گذشت.

به خوبی پسرم مگه میتونی پیدا کنی😁😂😂

خیلی طولانیه هااااا  یکی رو تعریف کردم اونو یادته که بعدش تا مدتها دپرس بودم ؟ این پسره چند ر ...

فک کنم تو برا همه خواستگارات یکی یه دور گریه میکنیا، این اخریه که گفتی مادر نداره هم براش گریه میکردی😐🤐

چه ماجراهااااا داشتی

حالا معلوم نیس شایدم از تو گذشته باشه شایدم نه  

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

فک کنم تو برا همه خواستگارات یکی یه دور گریه میکنیا، این اخریه که گفتی مادر نداره هم براش گریه میکرد ...

از کجا میدونی اون اخریه ؟👀

من کلا فوبیا خواستگار دارم 

انقدر خاطرات بدی دارم ازشون که دیگه خیلی خیلی خیلی سخت اجازه خواستگار اومدن میدم

نه دیگه از من رد شده انشالله🥴

یاسی جون خیلی مراقب خودت باش ،از وقتی وارد این خانواده شدی جاری دوم تا حدودی منفورتر شده، تا می تونی ...

اره همه بهم میگن مواظب باش 

مثلا چیکار کنم؟ به جز مهمونی یا دورهمی نمیبینمش و تو همونم خودش نزدیک نمیشه که من بخوام دوری کنم

[QUOTE=299831357]اون روز اول مامان بابام جلوی من باهاش حرف زدن بعد بابام تنها تو اتاق باهاش حرف زد ، ...

الحق که مادرشوووووری نازگل🤣❤️یعنی خود مامان پسرحاجیم انقد رو بچش تعصب نداره که تو داری