2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خداروشکر😂 کاش اول کارما رو نوردخت بیفته خییلی دلم می‌خواد دختردار بشه👀❤️

چرا میخندی 

عزیز من کارماش تو رو اول از همه گرفت  برو دعا کن ایندفعه ام تو رو نگیره که مامانت اتمام حجت کرده نوه نمیخواد فعلا🤣🤣

اره مگر اینکه راضی بشه بعد عروسی تو خونه بابام بمونم🤦🏻‍♀️ خیلی زوده 😐

خیلی زوده کهههه  

یعنی دو ماه و نیم دیگه

تو الان باید کف بازار و سایتای مختلف بگردی دنبال جهاز و ست و مقدمات عروسیو... 

باغ و تالار دیدین؟ احتمالا اون روزا خیلی عروسی باشه چون فقط چند روز فاصله اس بین صفر تا اول مهر

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

خیلی زوده کهههه     یعنی دو ماه و نیم دیگه تو الان باید کف بازار و سایتای مختلف بگردی دن ...

رسپینا کجای کاری ۳۰ شهریور جشن عروسیه

فکر کردی همه مثل جانا داماد بدبختو جون به سر میکنن تا بله بدن

اره خداروشکر😂 کاش اول کارما رو نوردخت بیفته خییلی دلم می‌خواد دختردار بشه👀❤️

باز تو زوم کردی رومن  ،یعنی میبینت سه روز بعد عروسی دنبال یه خط. دوخط شدنه بیبی چکی  

خیالت راحت دو جانبه محافظت میکنم از خودم  

اره مگر اینکه راضی بشه بعد عروسی تو خونه بابام بمونم🤦🏻‍♀️ خیلی زوده 😐

خیلی خوش خیالی بنده خداپسرحاجی اینهمه شورمیزد که نذاشتی زودترعقد کنیم که نخام شب توکوچه وماشین بخابم .بعدعقد وعرسی بگیره بگه بروبسلامت خونه بابات بخواب شب بخیر خوابهای خوب ببینی.بوس.جیش .لالا    

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
رسپینا کجای کاری ۳۰ شهریور جشن عروسیه فکر کردی همه مثل جانا داماد بدبختو جون به سر میکنن تا بله بدن

امیدوارم تو این مدتی که جانا و فردین صیغه میخونن، فردین مخشو بزنه برا سی ام اونام عروسی بگیرن

دیگه برا هر دو تا مجلس یه لباس بپوشیم😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

خیلی زوده کهههه     یعنی دو ماه و نیم دیگه تو الان باید کف بازار و سایتای مختلف بگردی دن ...

تنها کاری که کردیم باغ گرفتیم و وقت ارایشگاه 😅

ولی جدی میخوام شروع کنم خیلی کااار دارم

باز تو زوم کردی رومن  ،یعنی میبینت سه روز بعد عروسی دنبال یه خط. دوخط شدنه بیبی چکی   &nbs ...

حالا تو یه دختر بیار بعد ببینیم چی میشه🤣🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

امیدوارم تو این مدتی که جانا و فردین صیغه میخونن، فردین مخشو بزنه برا سی ام اونام عروسی بگیرن دیگه ...

اون مادر مرده واسه عقد باید یه یک سال دیگه زجه بزنه ،تا شاید بتونه به زور راضیش گنه

من عروسی جانا نمیام یهو وسط عروسی ما رو میذاره با فردین جونش می‌پیچونو میره