مولار مدیر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 297947 بازدید | 7508 پست . 1402/04/11 | 08:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1644 تو چه میدونی شاید از دستشون در رفت زودی به اون مرحله رسیدن🤣🤣🤣🤣🤣 همون دیگهاتیششون تنده🤐جانا برگرده منو میکشه🏃♀️🏃♀️🏃♀هفته قبل تو تاپیک خودش گفتم مواظب باش دوماه دیگه شکمتو بالا نیاره😂🤐کاش برگرده لااقل یکم چیز میز یادش بدیم زود وا نده، میرا ی چشم سفیدم نمیاد که جزوه بگیمیاسی رو هم اماده کنیم کم کم برا عروسیش # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
مولار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 تنها کاری که کردم وقت ارایشگاه گرفتم همییینانقد کارام زیاده میترسم شروع کنم🤦🏻♀️
سماوات عضویت: 1397/01/07 تعداد پست: 714 یاسی جون خیلی مراقب خودت باش ،از وقتی وارد این خانواده شدی جاری دوم تا حدودی منفورتر شده، تا می تونی ازش دوری کن .
zmzme عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1529 احتمالا برا ویار و دغدغه های بارداریش برگرده رسپینا بد شمشیر رو از رو بستی جانا اون سری هم یهویی رفت یهویی هم برگشت الانم داره این پیاما رو می خونه و میخنده میگه بزار خودشونو خالی کنن دارم براشون .
zmzme عضویت: 1401/04/24 تعداد پست: 1529 یاسی جان اول که تسلیت میگمدوم که خبر دادی خدا روشکر نگران بودمسوم اینا هیچی به جانا نگید کارماش ترسناکه یهو سرتون میاددوماه دیگه می بینی مجرداتون متاهل شدن و همگی هم باهم مامان البته صرفنظر از اینکه شک نکردم خودمم مصونیت در بارداری دارم .
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1644 تنها کاری که کردم وقت ارایشگاه گرفتم همییین انقد کارام زیاده میترسم شروع کنم🤦🏻♀️ وقت ارایشگاه برا عروسی؟ مگه تاریخ مشخص کردین؟ # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1644 رسپینا بد شمشیر رو از رو بستی جانا اون سری هم یهویی رفت یهویی هم برگشت الانم داره این پیاما رو می خو ... اره از دستش حرصیمنه ببین سری قبل که یهویی نرفت، هم پی وی خداحافظی کرد با منو نوردخت، هم تو تاپیک پیام دادولی اولین باری که رفت(همون دفعه که عکساش رفته بود تو سرچ گوگل) یهویی رفت، که از ترسش مجبور شده بود سریع اکانتشو تعلیق کنه بعد چند روز برگشتواسه همین میگم این دفعه بی خداحافظی رفت شاید گزارش زدن یا مشکلی پیش اومده # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
tapesh1999 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 596 ذهنت منحرفههه🙈😂 بچه نداشت ولی یکی دو سال پیش ازدواج کرده بود😣 آخ الهی 🥺🥺🥺🥺چقدر سخت خدا بهشون صبر بده🖤
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1644 یاسی جان اول که تسلیت میگم دوم که خبر دادی خدا روشکر نگران بودم سوم اینا هیچی به جانا نگید کارماش ... خداییش تو بحث بارداری منو وارد نکنید من از بچه بدم میاد حوصله کارمای بچه ندارم😂زمزمه جان نکنه به جا دانشگاه سر از زایشگاه دربیاری ها، بشین درستو بخون خیلی دور و ور سرهنگ نپلک 😂🏃♀️ # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
tapesh1999 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 596 یاسی جان اول که تسلیت میگم دوم که خبر دادی خدا روشکر نگران بودم سوم اینا هیچی به جانا نگید کارماش ... اخ خداروشکر کارماش از بحث ازدواج و مجردای گروه برداشته شد اومد رو بارداری و متاهلای گروه😂😂😂متاهلای گروه حواستونو جمع کنید 🤪🤪🤪🤪
مولار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 وقت ارایشگاه برا عروسی؟ مگه تاریخ مشخص کردین؟ اره ۳۰ شهریور
مولار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 خداییش تو بحث بارداری منو وارد نکنید من از بچه بدم میاد حوصله کارمای بچه ندارم😂 زمزمه جان نکنه به ... منم از بچه بدم میاااد
tapesh1999 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 596 همون دیگه اتیششون تنده🤐 جانا برگرده منو میکشه🏃♀️🏃♀️🏃♀ هفته قبل تو تاپیک خودش گفتم مواظب با ... رسپینا جانا برمیگرده خودش دکترا گرفته تو این زمینه یه جوری جزوه میگه که متاهلام باید نوت برداری کنن🤣🤣🤣
مولار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 اخ خداروشکر کارماش از بحث ازدواج و مجردای گروه برداشته شد اومد رو بارداری و متاهلای گر ... اره خداروشکر😂کاش اول کارما رو نوردخت بیفته خییلی دلم میخواد دختردار بشه👀❤️