2789
واقعا غصه خوردن داره   حق من این نبود     منه بیچاره از خود فردین بیشتر زحمت کشیدم

جانای نامرد

دلت برا این بچه نسوخت؟ 

ببین یاسی چه دختر خوبیه هی برو بیا راه نمیندازه 🤦🏻😄 سلینم میخوایم عروس کنیم باید تو و یاسی از تجربیاتتون بگید بهش

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

واااای🤦🏻🤦🏻🤦🏻 فردین که نه،  ولی از خود جانا بعید نیست بگه آقامون خوشش نمیاد😐🤣  ند ...

من انقد معتاد اینجا شدم تو خونه پسرحاجی ام اینجا رو ول نمیکنم🤦🏻‍♀️

جانا قرار نبود انقد شوهری بشیییی🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من انقد معتاد اینجا شدم تو خونه پسرحاجی ام اینجا رو ول نمیکنم🤦🏻‍♀️ جانا قرار نبود انقد شوهر ...

واقعا کی فکرشو میکرد جانا از اون دخترایی باشه که تا چشمش به شوهر افتاد با همه کات کنه؟! 

من فک میکردم یاسی شوهری تر باشه ها

(خیلی زیر پوستی جانا را تحریک به برگشت و دفاع از خود میکنیم) 😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

واقعا کی فکرشو میکرد جانا از اون دخترایی باشه که تا چشمش به شوهر افتاد با همه کات کنه؟!  من ...

اره والا با اون گاردی که داشت منم فک میکردم خودم شوهری تر باشم😐😂😂

واقعا کی فکرشو میکرد جانا از اون دخترایی باشه که تا چشمش به شوهر افتاد با همه کات کنه؟!  من ...

فکر کنم جانا الان همه دوستاشو بلاک کرده  میگه آقامون دوس نداره کسی به جز اون صدامو بشنوه      

از اونایی بود که عشق رو ترجیح داد به رفیق بازی

زن زندگی بودی جانا خانوم

تبریک به شادوماد

درخواست دوستی ممنوع...

اینکه خانواده عموش اینا هیچی نگفتن طبیعیه 

نخواستن بیشتر دخترشون خورد بشه 

از این تعجب میکنم که نه تنها پاشده اومده دختر عمو 

بعدشم که مامان و باباش پاشدن برن یه جای دیگه این نرفتنه و  مونده همونجا خیلی پر روئه بخدا

البته اگه ادم پر رویی نبود هیچوقت نمیتونست اویزون کسی بشه بعد ازدواجشم اون کارارو کنه😐