بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ولی بچه ها هیچ کس اون قضیه رو به روی خودش نیاورد نه عمو نه زن عمو نه دختر عمو ….
بهتربذارتموم بشه شماهم سعی کن بهش فکرنکنی .چون انشاالله مراسم عروسی هم میان دیگه .....ولی درکل به عقل دخترعموشک میکنم هرکسی دیگع جای اون بود نیومد توجمع .بدون عذرخواهی..همین که باپسرحاجی رفتی تواتاق وبعدم زدید بیرون خیلی ضدحالش بوده
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
اون روز اول مامان بابام جلوی من باهاش حرف زدن بعد بابام تنها تو اتاق باهاش حرف زد ، پسرحاجی بعدش هیچی نگفت فقط وقتی که رفت شنیدم بابام به مامانم داره میگه پسرخوبیه 👀( مدیونین اگه فک کنین فوضولم🤦🏻♀️)
واقعا تواین سایت به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا
اره اصلا فکر میکنم دلیل اصرار خواهر پسرحاجی و مامانش اینا که برم بخوابم برا همین بود
دقیقا