2821
2789
سلام عزیز دلم خوبی قشنگم چه خبررر؟؟ منم دلم خیلی واستون تنگ شده  خیلی به یادتون میفتم  ...

سلاااام سلین جون، خوش اومدی عزیز دلم😘😍😘😍💞

مرسی  گلم، خودت خوبی عزیزم؟

قربونت دلت برم ،منم خیلی دلم هواتو کرده بود،خوشحالم که دوباره اومدی پیشمون💖

آره واقعا چه روزایی بود یادش بخیر

جانا قرار بود بعد کنکور به محمد فرصت آشنایی بده و به احتمال زیاد محرم شن(به خاطر شغل محمد) و اینکه

دیگه مثل اون اولا حسش بد نیست و یجورایی منعطف شده بچم💜

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام عزیزدلمممم چطوری؟؟؟ من درگیر درسام بودم که دیگه خداروشکر  تموم شد مرسییی که به فکرم بود ...

سلام خوشگله💖خوبم ممنون خودت خوبی؟همه چی رو به راهه؟

خسته نباشی عزیزم💜

فدات شم نیلو جونم 😘

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
سلاااام سلین جون، خوش اومدی عزیز دلم😘😍😘😍💞 مرسی  گلم، خودت خوبی عزیزم؟ قربونت دلت بر ...

خوبم عزیزم 

خداروشکر که جانا یه فرصت داد

کاش میومد یه خبر از خودش میداد 

ما اینقدر تاکید کردیم به حانا که قبول کنه باید ساقدوش بشیم و فردین واسه هر کدوممون یه النگو بخره بنظرم😂

زحمت اصلی گردن ما بوده

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
مادرم رو بتونم قانع کنم عالیه  پسره بدجور دلش رو برده  میگه این داماد رویاهای منه🤦‍♀️ ...

عزیزم خسته نباشی از کنکور راحت شدیااااا

خداروشکر اون جریان برات تموم شده  خوشحال شدم

انشالله به مرور دیگه کلاااا پاک میشه از ذهنت

انشالله به زودی یه امضای حال خوب کن بذاری 🥰

سلاااام سلین جون، خوش اومدی عزیز دلم😘😍😘😍💞 مرسی  گلم، خودت خوبی عزیزم؟ قربونت دلت بر ...

خسته نباشی عزیزم راحت شدینا از کنکور

انشالله همه ی کنکوریا از نتیجشون راضی باشن ..

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792