2789
نه تا سه شنبه امتحان دارم🤦🏻‍♀️  امتحان فردا رو دو روزه دارم میخونم هنوز تموم نشده فکر کنم تا ...

یاسی چه خوب که پسر حاجی پایته

یکی از دوستام متاهله ، تعریف میکنه همسرش شبای امتحان گیر میده بیا بخوابیم تو که بلدی ،  میگه صبحا میگه اگه خوابت میاد بیا بخواب

دوباره بعدا برمیداری این واحدو😂🤦🏼‍♀️

سلام به همه😘 امیدوارم خوب باشین خسته نباشید ویژه خدمت همه اونایی که الان میگن از ترم بعد تو ...

سلاممم🥰 خودت خوبی؟

من خدایییی طول ترمم اینجوری نبودم که اصلا نخونم ولی خیلی سخت و زیاده🥲🥲🥲 ترم دیگه چطوری میشه واقعا خدا رحم کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یاسی چه خوب که پسر حاجی پایته یکی از دوستام متاهله ، تعریف میکنه همسرش شبای امتحان گیر میده بیا بخو ...

اونم دائم میگه مهم نیست فوقش میفتی😂شبا هم به جز شب امتحان نمیذاره بیدار بمونم یا مثلا کل شب بیام تو یه اتاق دیگه درس بخونم مثل الان ، نهایتا دو شب مونده به امتحان میگه صبح زودتر پاشو درس بخون 

ولی از حق نگذریم تو این دو هفته هیچ جا نرفتیم به خاطرم نشست تو خونه ،دیگه دیروز با کلی اصرار و زووور فرستادمش با دوستاش باشه😬 آهان کارای خونه رو موقع امتحانام خیلی کمک میکنه یعنی صبحانه درست میکنه شامم بیشتر شبا نمیذاره من درست کنم . داداشم میگه دیدی تو اینستا میگن دختره بره خونه شوهر آدم میشه؟ تو رفتی خونه شوهر ولی بازم آدم نشدی هیچ کاری نمیکنی😂😂😂🤦🏻‍♀️

اونم دائم میگه مهم نیست فوقش میفتی😂شبا هم به جز شب امتحان نمیذاره بیدار بمونم یا مثلا کل شب بیام تو ...

اینطوری خوبههه

تو خیلی با اراده ای دختر❤️

من چون بخاطر پروژه هام خیلی کم میخوابم و شبا اکثرا بیدارم

و سالای اولیه تحصیل به خانواده گفتم به من کار نداشته باشین

الان یکی بیاد بگه بخواب میگم چشممم😂😂

سلام به همه😘 امیدوارم خوب باشین خسته نباشید ویژه خدمت همه اونایی که الان میگن از ترم بعد تو ...

سلام عزیزم . 

فک کنم از ترم بعد گفتن من به پسا دکترا هم برسم😂😂 فقط شب های امتحان به زمین و زمان فحش میدم😂 در طول امتحان ها هم که هر کیس و خواستگاری از نظرم فوق العاده ست😂😂

سلاممم🥰 خودت خوبی؟ من خدایییی طول ترمم اینجوری نبودم که اصلا نخونم ولی خیلی سخت و زیاده🥲🥲🥲 ت ...

خیلیییی درس ها زیادن و سخت . باور کن من از آبان هر هفته دارم امتحان میان ترم میدم  ، الان هم که یه ماهه پایان ترم 

اینطوری خوبههه تو خیلی با اراده ای دختر❤️ من چون بخاطر پروژه هام خیلی کم میخوابم و شبا اکثرا بیدار ...

مرررسی🥰 

اره سخته یکی باشه هی وسوسه کنه درس نخون ولش کن بیا بریم بیرون و بخوابیم و … ولی خب نمیخوایم عقب بیفتم میخوام سر ۱۱ ترم تمااام شه😬

خیلیییی درس ها زیادن و سخت . باور کن من از آبان هر هفته دارم امتحان میان ترم میدم  ، الان هم که ...

اوووه چقد بازه امتحانات طولانیه . من از ۱۶ دی تا ۳ بهمن امتحان دارم تازه از ۱۷ دی تا ۲۲ دی هم خالی بود برناممون امتحان نداشتیم😐 ولی هفته پیش هر رووووز امتحان داشتیم بیچاره شدیم🥲

امروز کلی قرار داشتم 🥲مثل مرده فقط خوابیدم

مامانم از نگرانی نمیدونست چیکار کنه صد نفر بهم زنگ زدن😂😂

تازه قرار بود با رلم برم بیرون

همین اول کاری فهمید من زن زندگی نیستم🏃😂