2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم متاسفانه ذهنم جاهای خوبی نمیره😂😂 ولی اگر بخوام مثبت فکر کنم از اونجایی که پسرحاجی منطقیه و حر ...

یعنی من غیر منطقیم و حرف الکی میزنم☹️

هارتم شکست( ایموجی قلب شکسته گمشده 😐😂)

@marianas     @arameshtranquility     این دو تا عزیز هستن تپش ج ...

سلام خانم خونه مهربووون خوبین؟

چقدر شما پرانرژی و دوست داشتنی هستین 💛💛💛💛💛💛

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من اسم شما رو کلا یه چی دیگه میخوندم  بعدم میگفتم چرا معنی خاصی نداره  خاک تو سرم فقط 😂 ...

خدانکنه عزیزم

مهم نیست چی میخوندی چون خودمم نمیدونم چیه 😅 

انقد هر اسمی زدم قبول نکرد چند تا حروف همینجوری چیدم کنار هم معنی خاصی نداره 😂😂 

(حالا چی میخوندی؟😁)

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
آقا من مطمئنم پسر حاجی سرش کلاه نمیره اصلا و تا الان به همه‌ی خواسته های شیطانیش رسیده   &nb ...

اوووه نوردخت تا کجاشو رفتی🤐 

با جمله اولت موافقم پسرحاجی نمیذاره سرش کلاه بره 😅

با بقیه جمله ها نههه🏃🏻‍♀️🏃🏻‍♀️

من میترسم مولار پسر حاجی رو ول نکنه     پسر مردم بیچاره هی میگه نه مولار هی پافشاری میک ...

برای این کار که به خدا پسرحاجی پافشاری میکرد ولی دیگه اونم نخواد واقعا من ول نمیکنم 😂

تپش 😂😂 ناامیدم کردی که 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️ به من بگو ، ببینم واقعا چی میخوندی 😂😂😜😜

اولش خواستم لوس بازی در بیارم نگم 

بعد گفتم تپش بشین سر جات بابا 😂

میریانس میخوندم 😐

فعلا که همش دارم لاغر میشم ایشالا با کار دیروز و تداومش بهتر بشم😄

🤐🤐🤐🤐🤐

برای این کار که به خدا پسرحاجی پافشاری میکرد ولی دیگه اونم نخواد واقعا من ول نمیکنم 😂

یاسیییی بگو چه کاریه؟؟؟؟

(البته اگه باعث ترکیدن تاپیک و خودت و ما نمیشه)