2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهندسی کامپیوتر 

۸ سال کار کردم توی یه شرکت خصوصی،  در حال حاضر شاغل نیستم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
جدی؟؟؟چرا🥲🥲🥲

اره بابا بعدش جوگیر شده بودم میخواستم دانشگا اینجام تموم شد برم کیش پیش خواهرم تخصص زنان و زایمان بخونم ( اون ارتودنس میخونه

ولیی خب عاشق شدم شوهر کردم😂

حالا قراره بعد از اینکه بچه هام اومدن ۱سال که بزرگ‌تر شدن پرستار بگیرم دوباره درسمو شروع کنم امیدم دارم چون یه کف بین هندی عه رفته بودیم اونجا خیلی معروف بود بهم گفت ازدواج میکنی بعد بچه هات درس میخونی و به درجات بالا میرسی سر حرفش امید دارم 

چون حرفای دیگش اتفاق افتاد😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

اره بابا بعد جوگیر شده بودم میخواستم برم کیش پیش خواهرم تخصص زنان و زایمان بخونم ( اون ارتودنس میخون ...

ای جانم...🤣🤣فقط اون قسمت کف بین هندی🤣🤣🤣ایشالا ک موفق بشی.اره حیفه واقعا درستو ول نکن.

ای جانم...🤣🤣فقط اون قسمت کف بین هندی🤣🤣🤣ایشالا ک موفق بشی.اره حیفه واقعا درستو ول نکن.

😂😂بابااا لامصب هرچی گفته بود اتفاق افتاددد 

حتی مثلا به مامانم گفته بود ۴۶سالگی ازدواج دومته مامانم دقیقا  ۱هفته بعد تولد ۴۶سالگیش ازدواج کرد😑

اره بابا خودمم خیلی دلم میخواد ادامه بدم دوباره اگه عاشق نمیشدمااا الان تخصص داشتم ولی چه میشه کرد جاش دوقلو حاملم از تخصصم خبری نیست🤣🤣🤣🤣

😂😂بابااا لامصب هرچی گفته بود اتفاق افتاددد  حتی مثلا به مامانم گفته بود ۴۶سالگی ازدواج دومته ...

واقعا پشماممم از این کف بین هندی🤣🤣🤣وای خدا من عاشق دوقلو ام ...پس می ارزه ک درستو ول کردی بخاطرشون😍😍انشاءالله صحیح و سالم به دنیا بیان

واقعا پشماممم از این کف بین هندی🤣🤣🤣وای خدا من عاشق دوقلو ام ...پس می ارزه ک درستو ول کردی بخاطرشو ...

اره بابا لامصب پشم ریزون بود

ولی دیگه پول مسافرت هندم نداریم🤣🥲

اره خیلی خوبههه اما حس میکنم قراره پدرم در بیاد😂🥺

حالا پیشنهادت برای اسم چیه؟🥺🤣