2777
2789
عنوان

ی سوال دارم ..

1117 بازدید | 46 پست

اینکه دفترچه بیمه کلا جمع شده و با کد ملی همه چیو انجام میدن 

مثلا ازمایش تیروئید دکتر همیشه میگه ۳ یا ۶ ماه بعد بیا 

اینو تو دفترچه ننویسه پس چجوری میشه؟؟ 

من گیج شدم😐🤦🏻‍♀️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

به صورت سیستمی هستش و هر زمانی کد ملی رو وارد کنند تمام جزییات نمایش داده میشه 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
به صورت سیستمی هستش و هر زمانی کد ملی رو وارد کنند تمام جزییات نمایش داده میشه 

ینی برا چند ماه بعد هم اعتبار داره این اطلاعات؟ 

ازمایش همون لحظه نیس ک تیروئید مثلا

نميدونم الان سيستم ايران چطوره ما الان سالهاس نسخه الكترونيك داريم حتي براي داروخانه نسخه رو ارسال م ...

خب ازمایش تیروئید ک میگه برو چند ماه بعد بیا اون چجوری میشه ؟! 

مگ ایران نیسی؟ 

[QUOTE=298725575]بعد تو سیستم ثبت میشه مثلا برا چند ماه بعد؟! مگ اعتبار داره[/QUOTE

اینجوری ک میگی هست ولی بقول خودت برای اعتبارش خب میتونی هرموقع ک موعدش شد بدی پیش دکتر برات آزمایش بنویسه بدی همون لحظه بدی دیگه .

[QUOTE=298725575]بعد تو سیستم ثبت میشه مثلا برا چند ماه بعد؟! مگ اعتبار داره[/QUOTE اینجوری ک میگی ...

خب دگ این دوباره کاری میشه نمیدونم چجوریه 

شایدم برا اونایی ک دفترچه هنوز برگه داره بنویسن 

شما تا حالا برات پیش اومده عزیزم؟

خب ازمایش تیروئید ک میگه برو چند ماه بعد بیا اون چجوری میشه ؟!  مگ ایران نیسی؟

نه نيستم اونم توي سيستم اطلاعات بيمار ثبت ميشه قبل از ازمايش خودت زنگ ميزني دفتر دكتر نسخه رو ارسال ميكنن ازمايشگاهي كه ميخواي بري و براي ازمايشگاه ارسال ميشه كلا هركس يه پرونده الكترونيكي داره 

منم همینجورم کد ملی میدی تو سایت ثبت میکنه

مثل اهی خسته؛درکالبدی انسانی! نمیدانم. چنین حسی داشته ایی یا نه؟ اینکه بخواهی هزاران سال بخوابی یا اصلا وجود نداشته باشی...                        fall=pv
ینی برا چند ماه بعد هم اعتبار داره این اطلاعات؟  ازمایش همون لحظه نیس ک تیروئید مثلا

تمام جزییاتی که دکتر به شما گفته رو داخل پرتابل سیستم که

مرتبط به کد ملی شما هست ثبت شده ! 

دکتر دارو هم می‌نویسه الان !

کد ملی رو به داروخونه میگیم خودشون میارن! 

آزمایش. و .. هر چیزی رو که شما گفتن مثلا چهار ماه دیگه انجام بدید 

مسلما داخل سیستم تاریخ رو یا ثبت کردن با توضیحات قید شده

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
خب دگ این دوباره کاری میشه نمیدونم چجوریه  شایدم برا اونایی ک دفترچه هنوز برگه داره بنویسن&nbs ...

برای خودم ک ن .اما ی بار ک با مادر شوهرم رفتم پیش دکتر. اتفاقا اونم برا تیروئید بود دکتر بهش گفت ک ۳.۴ماه دیگه دوباره تیروئید آزمایش میدی ..اما براش ننوش خب ...

دیکه مادرشوهرم دوباره اومد پیش دکتر براش نوشت رفت داد .ک باید اینجوریم باشه دیگه ..

نه نيستم اونم توي سيستم اطلاعات بيمار ثبت ميشه قبل از ازمايش خودت زنگ ميزني دفتر دكتر نسخه رو ارسال ...

اوو چ پیچیده 

شایدم تو دفترچه بنویسن 

دکتر ک جواب نمیده زنگ بزنی