2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر با ذهنیت الان زمان بر گرده عقب مشخصه یه سری کار ها و تصمیم ها و .. رو نمی‌کردی 

یه سری رفتار ها و کار و ..دیگه رو هم انجام میدادی و...

خلاصه یه سری تغییرات داشتی 

این افکار و باور و اعتقاد و داده های مغز و فکر الانت بخاطر همین گذشته ای که بهش فکر می‌کنی هستش

زمان به گذشته بر نمی‌کرده! 

و تو ام در زمان حال نمون

نسبت به تجربه های گذشته 

گذشته ی آینده ات رو زیبا بساز 

کما این که سختی همیشه برای قوی شدن وجود داره 😊

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
اگر با ذهنیت الان زمان بر گرده عقب مشخصه یه سری کار ها و تصمیم ها و .. رو نمی‌کردی  یه سری رفت ...

دقیقن حرف دلم ی رفتارای بدی ک داشم

ولی خوب نشده خیلی سعی کردم بی تفاوت باشم و ساد باشم ولی فق اینجوری بوده ک دارم نقش بازی میکنم....

دقیقن حرف دلم ی رفتارای بدی ک داشم ولی خوب نشده خیلی سعی کردم بی تفاوت باشم و ساد باشم ولی فق اینجو ...

هچ اطلاعاتی از گذشته ات ندارم 

ولی مهم ترین اصل پذیرش اشتباهات هستش 

پذیرش واقعیت های گذشته هست 

زمانی که تمام گذشته رو می‌پذیریم که تمام شده 

تمام دیدگاه های غلط رو باید نسبت به تجربه ی خودمون 

با یکم کمک با دیدگاه درست جا به جا کنیم تا واقعیت ها رو واضح تر ببینیم 

این که یک سری مسائلی وجود داره و ذهنت رو درگیر می‌کنه 

و حتی مقصرش رو خودت میدونی این درست نیست ! 

این که گاهی اوقات فکر می‌کنی نباید فلان کار رو میکردی 

این درست نیست ! 

گاهی اوقات اگر تو گذشته یکم چشممون رو خودمون یا یکی دیگه باز میکرد متوجه می‌شدیم که مسیرمون غلط هست 

و وارد شدن به مسیر غلط پیامد های خودش رو داره! 

حالا که واردش شدی و الان تموم شده 

خیلی خسته ای 

هم ذهنت 

هم قلبت 

هم احساسات

هم بدنت 

هم افکارت 

تمام 

وجودت خسته شده از مسیر غلط 

ولی دیدگاه درست اینه که تجربه هایی رو کسب کردی که دیگه نسبت به این حجم از چیزای مهم گذشته اشتباه نمی‌کنی

یاد گرفتی محتاط تر باشی 

مسیر غلط رو یاد گرفتی وقتی مسیر غلط رو بلد باشی مسیر درست رو راحت تر پیدا می‌کنی 

کاربر آقا هستم 😊 خوشحال میشم تاپیکام رو بخونید و نظر بدید (لینک زیر برای پرسیدن سوال به صورت ناشناس هست و اگر  نظرات و انتقاد دارید به صورت ناشناس میتونید بگید و همینطور وموضوعی برای تاپیک بعدی داشتید ممنون میشم  بگید ) https://abzarek.ir/service-p/msg/1149864
هچ اطلاعاتی از گذشته ات ندارم  ولی مهم ترین اصل پذیرش اشتباهات هستش  پذیرش واقعیت های گذ ...

خیلی حرفاتون قشنگ واقعا

ولی یه سری چیزایی و از دس دادم ک ۵ ماهه بیشتر حالم بده و انداره ۵ سال شده

کاش ب راحتی حرفای قشنگ شما بود

خیلی حرفاتون قشنگ واقعا ولی یه سری چیزایی و از دس دادم ک ۵ ماهه بیشتر حالم بده و انداره ۵ سال شده ...

راحتی و سختی رو مغز خودمون اندازه گیری میکنه! 

وابستگی به احساسات هر چقدر عمیق تر بشه طول یه سری چیزا رو بزرگ می‌کنه و فکر میکنیم خیلی بزرگه! 

این که خودمون رو داخل یک جعبه کوچیک زندانی کنیم هر چیزی رو ببینیم فکر میکنیم بزرگه ولی وقتی از این جعبه کوچیک در بیاییم 

دیدگاهمون وسیع تر میشه !

همچنان میگم اطلاع ندارم مشکلتون چیه ولی تمام این مسائل بر میگرده به دیدگاه ما نسبت به مسیله ها

اگ امکانش هست درخاست بدم چت گنیم؟

مشکلی  نیست