2777
2789

به نظرتون این بوس و بغلا و محبتا فقط مال تو فیلما و اینستا گرام و این چیزاست؟؟؟؟😔😔

من که اینجور فک میکنم

شما ماماناتون چجور باهاتون رفتار میکنن😭

حس میکنم خیلی بی محبتی میکنی در حقم.خیلی کارامیکنه برام هااا

اما محبت کلامی محبت رفتاری نه

اخرین باری که مامانم بغلم کرده یا بوسم کرده روویادم نمیاااد😔هیچوقت برام ذوق نکرده بهم محبت کنه حرفای قشنگ بزنه یا قربون صدقه م بره و.....

چرا خیلی جاها از خودش گذشته واس من

اما من خیلی به این محبت نیاز داشتم😔😔😔

یعنی بقیه مامانا هم همینطورین؟؟؟

بابا که نداریم 

مامانمونم اینجوری

اینم شانس مایه......

ببخشید زیاااد شد😭

دلم خیییلی پر بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مامانمو دو سه ساعت بیشتر نمیبینم که اونم دعواس بینمون فحش ناموسی میده بهم:)))) 

2سال خواننده ی خاموش بودم🤌🏻 .  یه صلوات میفرستید برایِ حل شدنه مشکلاتم؟ 🥺  محتاجم به دعاهاتون😞           عاشقِ سریال دیدن، پیتزا،پاندا، رمان💜   رمان عاشقانه ی ایرانی اگه بهم معرفی کنید ممنون میشم(ترجیحا غمگین نباشه😁) عاشقِ کشورم،زبانم* اگه دیدید از کلماتی استفاده کردم که اروپایی بود تذکر بدید بهم🤌🏻*یه چیزه دیگه کاربری چند نفرس، یه دانشجویه نوزده ساله، یه مامانه 26ساله و یه دبیرستانیه خرخون🤓🤌🏻
ن بابا😂بغل و بوسی درکار نیس

اخه بی توجهی در این حد 😔من نامزدم

هنوز مامانم یه بار ازم نپرسیده میخوای چیکار کنی کجا میخوایین زندگی کنید راجبش بام حرف بزنه جهیزیه میخوای چی بخری اصلا راجب ازدواجم حتی با فامیل بیشتر حرف زدم تا مامانم

نپرسیده عروسی میگیرین نمیگیریم چیکار میکنی 

یه با  توجه نکرده بهم که حس کنم این توجه رو

اخه بی توجهی در این حد 😔من نامزدم هنوز مامانم یه بار ازم نپرسیده میخوای چیکار کنی کجا میخوایین زند ...

بیا بغلم

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
شما پیش قدم شو بلد نیست،یا مغروره یا میترسه بدت بیاد از این کار نمیدونم شروع کن،بعد اون میاد سمتت ...

بخدا اینجوری نیس.امتحان کردم نمیشه

مغرور نیس 

بلدم هست  

اما نمیدونم چرا اینجوریه

اون به شدت درونگرا

من برعکس 

و حتی باهام حرفم نمیزنم 

نگو دست خودش نیس که نمیتونم قبول کنم اون یه مااااادره

چرا جدیدا تاپینک مادرای نامهربون زیاد شده 😔 خدایا قبلنا دنیات جای قشنگتری بود🥺

دعا کن برام😔حداقل زودتر از اینجا برم

من که پدر ندیدم😔

مامانمم اینجوریع 

حداقل برم و ...

شاید زندگی بعدیم بهتر باشه😔

کاش واقعا میشد بغلت کنم وتاااامیتونم تو بغلت گریه کنم😭😭😭

دورت بگردم من بهت حق میدم ادم گاهی وقتا عین دختربچها ارامش بغل مامانشو میخاد ولی مگه نمیگی مامانت خیلی وقتا بخاطرت از خود گذشتگی کرده این یعنی دوست داره ولی ابراز عشق و محبتو بلد نیست انقد تو بچگیو حوونی زندگی سختی داشتن که خودشونم فراموش کردن تو بهش محبت کن عزیزم براش حتی اگه شده با ی گلدون گل شادش کن ،بغلش کن بهش بگو دوسشداری نزار حسرت گفتن این کارا رو دلت بمونه 😢

کاش واقعا میشد بغلت کنم وتاااامیتونم تو بغلت گریه کنم😭😭😭

منم مثل تو اجی

های های گریه میکردیم

بدبختی اینکه من خواهرم ندارم

دهن مردم رو میشه بست ولی دهن دوستانی که کامپوزیت کردن رو خیر  اگر میخوایی کسی عاشقت بشه فقط بزن تو برق.کلا تو برق باش.تضمینی جواب میده.
دعا کن برام😔حداقل زودتر از اینجا برم من که پدر ندیدم😔 مامانمم اینجوریع  حداقل برم و ... ش ...

باورت میشه ی ساعت پیش با ی خانمی صحبت میکردم که مادرش بهش میگه دوستندارم ؟یا دختری که مامانش کتکش میزنه یا به باباش با چند تا مرد داره خیانت میکنه ؟

میدونه چقدر درده ؟شنیدنشم حتی ادمو از پا در میاره 🥺