2777
2789

واقعا هر کسی یک جایی حالش بده و فکر میکنه فقط اونه که تا این حد حالش بده 

این روزا حال اکثرا نی نی سایتا بده من که دارم میمیرم از بس گریه کردم و زجه زدم استخوانم از ناراحتیم درد میکنه دیگه قرصم روم اثر نمیکنه که بخوابونه منو 

بمیرم واسه هرچی تو این حاله 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی چیزا  خسته شدم دیگه 😭

اکثر نی نی سایت همینه خودمم همینم ولی ادامه میدیم دیگه موهام سفید شده از بس فکر و خیال و غصه خوردم

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز
من ۱۴ ساله درد دارم الان دیگه هسته شدم

براچی درد کشیدی اگه میتونی حرف بزن حرف زدن آرومت مکنه 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
خستم دارم میمیرم خدا نمی‌بینه چرا کجاس 

۱۵ سالته یاد ۱۵ سالگی خودم افتادم الان ۲۷ سالمه و اون روزا فقط خاطرش مونده بد نیست عزیزم چون تجربه شده،طاقت بیار روحت داره قوی میشه ،آینده ی تو نیاز داره به این قوی شدن،اگه ۱۵ سالگیمو برات بگم فقط زار میزنی به حالم الان همه چیز دست خودمه و کسایی ک اون سن آرامش داشتن قدرت و پیشرفت و خوشبختی الان من رو ندارن ،طاقت بیار صبح میشه این شب عزیزم