2777
2789

تنهایی

و اینکه بهم نخندین ولی روم نمیشه برم باشگاه با اینکه خیلی هم سروزبون دارم نمی‌دونم چمه

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی و اینکه بهم نخندین ولی روم نمیشه برم باشگاه با اینکه خیلی هم سروزبون دارم نمی‌دونم چمه

شاید کسی جدیدا اومده اونجا ک اینطوری شدی و ازش خجالت میکشی

دلو بزن ب دریا برو تا یه اندام ایده ال داشته باشی

شاید کسی جدیدا اومده اونجا ک اینطوری شدی و ازش خجالت میکشی دلو بزن ب دریا برو تا یه اندام ایده ال د ...

کلا تابحال باشگاه نرفتم استعدادم تو ورزش هم زیر صفره صرفا برا روحیه به فکرشم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
درست میشه اگه خواستی علتشو بگو❤

نه درست نمیشه میدونم

علتش من کنکوریم میخواستم قوی شروع کنم سال بعد به خودم اعتمادداشتم سال بعدپزشکی میارم

اما برادرم امروز به خواهرم گفت سال بعدم نمیاره 

مامانم پول داره میتونه هزینه مشاور کمکم کنه اما بهم پول نمیده 

کسی درکم نمیکنه وووو خیلی چیزای دیگه 

امضام دیدی واسه قبولیم رسیدن به هدفم صلوات میفرستی ممنونم انشالله خدا همیشه کمکت کنه🤍🌱
نه درست نمیشه میدونم علتش من کنکوریم میخواستم قوی شروع کنم سال بعد به خودم اعتمادداشتم سال بعدپزشکی ...

باورت میشه منم کنکوریم و تنها عذاب زندگیم همینه !

وقتی روز اعلام نتایج میشه داداشم از همه دسپاجه ترن و اونا همون سال اول همه قبول شدن جز من خجتلت میکشم کلا

پند روزه دیگه هم کنکوره و من همچنان دارم دیوونه میشم جوری ک عین خلا گریه میکنم 

ونمیدونم واقعا چیکار کنم 

مامانم با خاله هام دیروز دور هم بودن

برام تعریف کرد خالت گفته تو چقدر حیف شدی با یه ادمی که مشروب میخوره(پدر من)  ازدواج کردی ـهرررر دفه اینو برام تعریف میکنه بگن خوب نبوده بابام درصورتی که بد نبوده  و بعد ۶ سال زندگیشون ۳۳ سالگی فوت میکنه پدرم

و مامانم میره زن دوم یه ادمی که زن و بچه داره میشه یواشکی حالا میخواد طلاق بگیره از این یارو میاد به من میگه ما بدگویی باباتو کردیم و این مردک دو زنه هوبه ولی میخوام جدا شم چون محل سگ بهش نمیدهــ

یه دفه هم گفتم مامان پدر مادرت برای تو خیلی خوب بودن ولی تو با من بد کردی (عذاب زیاد کشیدم از ناپدری و مامانم فقط نظاره گر بود و تو ارث پدریم زندگی میکردن) 

مامانم یهو گفت اینا همیشه میگفتن دخترتو نگه ندار بده به عمو و عمش ولش کن برای همین من با تو این بودم 

ینی پودرم میکنه با حرفاش ـنمیدونم باید چکار کنم الان میخواد طلاق بگیره بیاد باز تو ارث من بشینه و وقتی مسبینم این حرفارو میزنه فک میکنم از حسادته