2777
2789
عنوان

دیدن خواب جن 😱

8497 بازدید | 14 پست

سلام دوستان دیدن خواب جن طبیعیه شماهم خواب جن می بینید من هر چند روز چند بار پشت سر هم خواب جن می بینم یه بار خواب دیدم بردنم توی چاه یه بار توی خونه متروکه جن جلوم وایساده بود به طرفم میومد و از همه ترسناک ترش که مال ۲ سال پیشه خواب دیدم توی خونه ترسناک هستم از پشت سرم صدای خش خش میومد مثل راه پله بود رفتم توش جن رو دیدم اومد طرفم یه در کنار دیوار بود فرار کردم وقتی ار خواب بیدار شدم خدا شاهده رد ناخنش رو شلوارم حس کردم درست هنگام بیدار شدن با ناخنش انگار کشید روی ران پام بعد سرییع از اتاق رفتم بیرون دیدم در خونمون بازه همه هم خوابن به نظرتو تعبیر داره این خوابا 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکرتون مشغوله احتمالا

قبل خواب وضو بگیرین و دعای معراج بخونین 

ارتباطتون با خدا رو زیاد کنین

نمیخوام بترسونمتون اما میگن ممکنه پورتال باز بشه و به این بُعد راه پیدا کنن بنابراین بهتره سعی کنیم ارتباطمون با خدا رو زیاد کنیم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
بیشتر ببینید

خیلی زیاد دیدم ومعمولا تو حالت خواب وقتی میبینمشون همیشه درگیرن باهام توهمون خواب با داد قران وصلوات واینا میخونم اصلا نمیترسم ولی انگار اونا هم نمیترسن اینقدر هستن هستن تا از خواب بپرم

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
خیلی زیاد دیدم ومعمولا تو حالت خواب وقتی میبینمشون همیشه درگیرن باهام توهمون خواب با داد قران وصلوات ...

من توی بیداری هم اذیتم میکنن زیاد برام پیش اومده مثلا یه بار تلوزیون بدون هیچ هرکتی روشن شد یا یه بار وقتی میخواستم برم بیرون دیدم کفشام وسط حیاط جفت در حالی که اونا جلو در بود و کسی خونه نبود و غیره

من توی بیداری هم اذیتم میکنن زیاد برام پیش اومده مثلا یه بار تلوزیون بدون هیچ هرکتی روشن شد یا یه با ...

وای دائم قرآن بخون تو خونه من بیداری نمیان ولی هرچند وقت یکبار تو خواب میان یبارم دیدم چهار صبح یکی رو سرم نشسته تا دید نگاش میکنم پاشد دوید رفت فردا صبحش به بقیه گفتم بندگان خدا شبا تا صبح با برق روشن میخوابیدن 

من اگر نیکم وگر بد تو برو خود راباش
وای دائم قرآن بخون تو خونه من بیداری نمیان ولی هرچند وقت یکبار تو خواب میان یبارم دیدم چهار صبح یکی ...

من برا دختر عمم مثل تو پیش اومد میگفت وقتی از خواب بیدار شدم دیدم جن داره نگاهم میکنه درست جلوی صورتش بالای سرش میگفت چشمای گنده و موهای بلند داشت عمم میگفت با صدای جیغش از خواب بیدار شدیم رفتیم اتاقش دیدم از بس ترسیده بود زبونش بند اومده حتی راهم نمی تونست بره

من دیگه با جنا رفیق شدم میگن بیان بالا سرتا🤫

به لباست سنجاق وصل کن همیشع ازاین سنجاق کوچیکا..شبم ک میخابی ایه الکرسی بخون بخاب

خدایاخودت شاهد همه اتفاقا بودی و همه چی و سپردم ب خودت🤍

یادم نیس دیده باشم

لابد زیاد بهش فک میکنی

قبل خواب ذکر بگو

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

بیشتر ببینید

منم دیدم...یعنی هرچند وقت یکبار میبینم.آخرین بار توی خواب دیدم که یکیشون از من خواستگاری میکنه و دست از سرم برنمیداره.منم هرچی بهش میگم من نمیخوام با تو ازدواج کنم اصرار میکنه که اگر قبول نکنی من همیشه توی خونه تون خانوادت رو ازار میدم.تا نیمه های صورتش پوشیده بود و زنهای زیادی داشت و بهم گفت ببین من زن زیاد دارم و تمایلم اونی نیست که فکر میکنی.من میخوام تو رو داشته باشم.

قاشق نشسته