2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید 😔😔

64 بازدید | 4 پست

من چندین ساله عاشقم ولی خانوادم به شدت مخالفن به امام حسینم خیلی اعتقاد دارم همش به دلم افتاده این ختمو بگیرم ولی وسواس خیلی شدید دارم چند ماه پیش عشقم اومد خاستگاریم بابام خیلی عصبانی شد و دعوا کردیم میگه ݝیر ممکنه تورو بدم به این پسر بعد از چند روز به بابام و مامانم،گفتم که همه چیز تموم شده و دوره عشقمو واسه همیشه خط کشیدم و از اینکه دیگه  سمت عشقم نمیرم مطمعنشون کردم ولی واقعا نمیتونم میخوام بهش برسم دیگه نمیتونم بیشتر از این جلو روی خانوادم وایسم مجبور شدم گفتم همه چیزو تموم کردم واقعا اگر این ختمو انجام بدم ۴۰روز به ارزوی چند سالم میرسم ممنکنه خانوادم خودشون راضی بشن من دیگه نمیتونم هیچ سعی بکنم واقعا دیگه نمیتونم میخوام خودمو بدم دست امام حسین خودش ارزومو براورده کنه

مامان و بابات حتما صلاحتو می خان و چیزی توی پسره دیدن که راضی نیستن . انشالا هر چی خیره و اگه واقعا ...

نمیدونم اونا جی دیدین به منم نمیگن امیدوارم باهاش خوشبخت بشم و خانوادن رضایت بدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.