مستانه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 47 عنوان تنظیمات 46 بازدید | 8 پست پس تنظیمات نینی سایت کجاست چرا من پیداش نمیکنم نمیتونم امضا بزارم فکر نمیکردم بشه شد، خدا شکر😍🙏 1402/04/11 | 00:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19784 بزن رو پروفایلت سمت چپ نی نی سایت منسه نقطه کنار رو بزن غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
مستانه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 47 بزن رو پروفایلت سمت چپ نی نی سایت من سه نقطه کنار رو بزن سه تا خط منظورته؟خب میزنم ولی توش تنظیمات نداره ک فکر نمیکردم بشه شد، خدا شکر😍🙏
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19784 سه تا خط منظورته؟ خب میزنم ولی توش تنظیمات نداره ک اره سه تا خطاطلاعات کاربریامضا (قسمت بالاش ویرایشه) غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19784 برای گذاشتن پروفایل هم اون سه خط رو میزنیبعدش اون بالا که عکس مداد هست رو میدی غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
مستانه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 47 اره سه تا خط اطلاعات کاربری امضا (قسمت بالاش ویرایشه) اها پس اونه خیلی ممنون فک کنم سایت هنگه چون هردفعه ک اونو زدم هیچی نیاورد بخاطر اون پرسیدم فکر نمیکردم بشه شد، خدا شکر😍🙏
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19784 اها پس اونه خیلی ممنون فک کنم سایت هنگه چون هردفعه ک اونو زدم هیچی نیاورد بخاطر اون پرسیدم الان میشهقبلا خراب بود سایت♥️ غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•
مستانه_ مدیر استارتر عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 47 الان میشه قبلا خراب بود سایت♥️ تشکر 🌹 فکر نمیکردم بشه شد، خدا شکر😍🙏
عاشق__خنده عضویت: 1400/03/06 تعداد پست: 19784 تشکر 🌹 🤍 غم آدمارو به هم نزدیک میکنه:) - صبر گوارا کند هرچه تو را ناخوش است!🌱'️ -دخیل است امید در لحظه هایم🤍' •در اندک من تویی فراوان یارب🌱'•