2777
2789
عنوان

افسردگی 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 30 پست
ببین من از تو بدتر بودم خیلی بد بوددوران بدی بود  ولی خب خودم باهاش مقابلع کردم کم کم خودمو شا ...

همش با دوستام و آشناهام بیرون میرم 

پارک میرم و تفریح میکنم و کافه میرم

مهمونی میرم و از خونه اینا به خونه اونیکی 

تند تند مهمونی میدم سرم شلوغه 

ولی دلی حالم خوب نیس 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️
دارو های عصبی و آرامبخش فقط حال آدمو بد تر میکنه  هیچوقت نمیخورم

آخه اینجا بعضیا رو دیدم خوب شده بودن منم فعلا دکتر گفته تا یک سال یا یک سال ونیم باید بخورم فعلا دارم ادامه میدم انشالله که تاثیر داشته باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همش با دوستام و آشناهام بیرون میرم  پارک میرم و تفریح میکنم و کافه میرم مهمونی میرم و از خونه ...

شکست عشقی خوردی یا اتفاق بدی برات افتاد اینجوری شدی؟ 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻
شما درمان کردی؟  مشکل خاصی داشتی که اینجوری شدی یا چی ؟

من و عشقم از هم دوریم و یسری موانع بهم رسیدن داریم و..... ی روز تصمیم گرفتم نتیجه ی کار ینی کلا آیندم چی میشه رو بسپرم ب خدا و ب تصمیمش احترام بذارم دلمو با یاده خدا آروم کردم و الان خداروشکر خیلی بهتر شدم سپردم ب خدا  و ب دوستان و بچه های سایت میگم التماس دعا ک خدا بهترین تصمیم و ب بزرگیش برامون بگیره 🤲

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
مشکل خاصی تو زندگیت داشتی ؟  چرا اینجوری شدی ؟

یه دوست صمیمی داشتم خیلی خودشیفته بود مغرور بود همیشه وقتی کار داشت باهام بیرون می‌رفتیم ولی وقتی من کار داشتم اون بهونه می آورد همش زنگ میزد تعریف میکرد ولی من نمیتونستم حرف بزنم چون مامانم پیشم بود بعدم که داداش عوضیمم با یه دختر شارلاتان ازدواج کرد برای من پاپوش درست کرد انداختم زندان حالا هم مامانم مریض شده بدجور وابسته من شده همش تو خونه ام نوجوان که بودم همش تو فضا بودم خیلی موقعیت ها بخاطر همین از دست دادم بابام که معتاد بود همه از ما دوری میکردن آرامشم همینطوریه 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

شکست عشقی خوردی یا اتفاق بدی برات افتاد اینجوری شدی؟  

شکست عشقی خورده بودم ولی تو دوران جاهلیت 

۷ ساله ازدواج کردم شوهرم خیلی خوبه . و خودمم باردارم 

خانواده خودمه که همش منو داغون میکنن

آخه اینجا بعضیا رو دیدم خوب شده بودن منم فعلا دکتر گفته تا یک سال یا یک سال ونیم باید بخورم فعلا دار ...

امیدارم مشکلی پیدا نکنی 

فامیلمون پسرشو از دست داد خیلی داغون شد دکتر قرص داد خیلی براش خوب بود ولی از ظاهر خوب بود 

در واقعا باطن رو داغون میکنه 

بیچاره باردار شد و خوشحال شد بابت بارداریش سریع قطع کرد قرص هارو 

ولی بازم اثراتش که از قبل مونده بود باعث شد بچش سقط بشه

امیدارم مشکلی پیدا نکنی  فامیلمون پسرشو از دست داد خیلی داغون شد دکتر قرص داد خیلی براش خوب بو ...

نگران کردی منو....من بچم کوچیکه ۳ سالشه نخورم خیلی عصبی میشم برا همون میخورم چون خیلی آروم میشم میگم بچه گناه داره 

نگران کردی منو....من بچم کوچیکه ۳ سالشه نخورم خیلی عصبی میشم برا همون میخورم چون خیلی آروم میشم میگم ...

سعی کن گیاهی بخوری 

مثل گل گاو زبون و... 

شیمیایی ها خیلی بدن 

بازم با مشاوره صحبت کن خیلییی خیلیییییی تاثیر داره 

سعی کن گیاهی بخوری  مثل گل گاو زبون و...  شیمیایی ها خیلی بدن  بازم با مشاوره صحبت ...

آخه گیاهی   نسبت به شیمیایی  زمان زیادی میخواد تا تاثیر بزاره براهمون رفتم سراغ شیمیایی از وقتی قرص میخورم خیلی فراموشکار شدم حالا هفته پیش برگه قرصمو خوندم دیدم نوشته باعث ضعف قدرا جسمی وذهنی میشه ولی چون دیگه تا الان خوردم میترسم قطع کنم

آخه گیاهی   نسبت به شیمیایی  زمان زیادی میخواد تا تاثیر بزاره براهمون رفتم سراغ شیمیایی از ...

پس کم کم قطع کن 

اگه روزی دو تا میندازی پس روزی یک بار بنداز بعد یه مدت دو روز یکبار و بعدش هفته ای یدونه 

تا دیگ خودتم میلت نبره