2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان سوختی که این حرفارو میزنی؟ برات یه شوهر خوب آرزو میکنم که انقدر حصرت نخوری 😒

حسرت اینطور نوشته میشه ...

سوادم نداری و اینقدر دُم داری؟؟

اتفاقا شوهر دارم خوبشم دارم...و زندگیمون رو بر اساس احترام به هم بنا کردیم ،نه مثل تو با زبون درازی و شوهری ترسو که برای اینکه زندگیش از هم نپاشه و بچه اش فرزند طلاق نشه سکوت کنه و بسوزه و بسازه ...

الان سوختی که این حرفارو میزنی؟ برات یه شوهر خوب آرزو میکنم که انقدر حصرت نخوری 😒

حسرت نه حصرت 

وقتی از حرف حق کاربرا زورتون میاد بیجا میکنید تاپیک میزنید شما ک جنبه پاسخگویی درست رو ندارید حق با تمام خانوما بود خدا کی رو واس کی افریده واقعا 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

اتفاقا هیچ زنی با همچین شخصیتی زندگی پایدار نداشته ، خود استارتر هم که گفت شوهرش از ترس طلاق و بچشون ...

واقعا من هر زنی اینطور دیدم شوهرش مث پروانه دورش میچرخه 

البته بنظر من یکمم محبت خوبه ، همین روال استارتر به اضافه ی یکم محبت و خیرخواه همسر بودن زندگی قشنگترم میشه 

استارتر اینجا درد و دل نکن 

برو پول بدو مشاور بدون منت راهنمایی بگیر

سبک زندگیت به خودت ربط داره 

اونی که باید راضی باشه ازت راضیه 

برا از بین بردن خصلت های بدت از متخصص کمک بگیر 

اینجا فقط توهین میشنوی

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
حسرت نه حصرت  وقتی از حرف حق کاربرا زورتون میاد بیجا میکنید تاپیک میزنید شما ک جنبه پاسخگویی د ...

کسایی که محترمانه نظر دادن منم محترمانه جوابشونو دادم 

از کی تاحالا توهین حرف حق شده؟؟؟!

میترسم کاری کنم یا رابطمون خراب شه یا اون پرو شه

ی نگاه به بعضی تاپیک هات انداختم 

تناقض دارن با حرف هات 

ی جاهایی کفتی براش مادری میکنی غذا دهنش میزاری حتی دستشویی میبری 

اینحا حرف از اقتدار و کم محلی میزنی 

کدوم درست تره؟

كاش منم همچين شخصيتي داشتم زنايي مثل شما خيلي موفق ترن قطعا قدر زندگيت رو ميدوني ولي شخصيت قوي داري نزار افكار منفي بياد تو ذهنت و هميشه قري باش 

موفق باشي عزيزم سفر ب خير

دوست عزیزم سلام 

پیام هایی که دوستان براتون نوشتن رو خوندم به بعضی حق می دم‌که از شما خشمگین‌بشن شما هم ناراحت نشو و قدر همسر و زندگیتونو بدون 

کجای کتاب ها نوشتن زن اگر ناز کنه و بی محلی عزیزه 

همه دروغه 

دوست نازنینم زن و مرد محبت دوطرفه باید جریان داشته باشه بینشون 

کلمات محبت آمیز به شوهر تون بگین عشق بورزید 

چه ایرادی داره چند روزی پیششون برید و بعد برگردید و به کارهاتون برسید 

گلم دنیا پر از زنهایی هست که آدمای خوب رو نمی گم به چنگ میارند بلکه می بلعند

خواهرانه میگم مراقب زندگیتون باشید 

هر کجای این کره ی خاکی هستید خوشبخت و سلامت باشد 💜 

من شخصیتتو دوس داشتم . کامل موافق نیستم ته دلم  اما دوس دارم این شخصیتو ، چون هر زنی بااین نوع ...

شوهره می‌ترسه و برای اینکه حال شوهر خوب باشه مجبور هست زن هر کاری میگه بگه چشم اینجور مرد خرد میشه.  

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم