2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودش بهت گفته یا از طریق خانواده اقدام شده رابطش با اقوامش چطوره

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.

فکر ازدواجو از سرت بریز بیرون 

اونم با کسی که پشتوانه خاصی نداره  و کم سن و سالم هست و حالا از رو هوا یه چیزایی گفته 

کات کن باهاش 

تو این سن تو باید فکر پیشرفت و رشد خودت باشی نه به ازدواج با این سبک آدما فکر کنی 

حوصله داریا.....من ک دلم میخواس مجرد باشم الان تخت میخوابیدم تا صبح ن این ک دو تا بچه دارم شیطون نمیخوابن یکیش داره شیر میخوره یکیشم اذییت میکنه تازه اینا ک بخوابن باباشون منتظرمه رفت بعد نماز صبح بخوابم وااااای دلم میخواد بخوواااابم کییییف کن الان مجردی

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
مررررسی ک تجربتو کقتی 

بخدااااا.....تازه صب از همه زودتر پاشی چایی صبحانه بعدش خونه مرتب جارو طرف تمیز کاری ناهار بپزی وااای همش کار و تکراری ولی مجرد بودن کیییف میکنی من ک تاظهر میخوابیدم بعد پامیشدم مامان ناهار چی داریم بدون هییییچ مسعولیتی راااحت یادش بخیر😫😫

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خودش گقت نمیدونم رابطش با اقوامش چطوره

اینطور که نمیتونی روی یه ادم به عنوان خواستگار حساب باز کنی باید اول با خانوادت مطرح بشه جوانب رو بسنجی ببینی تو میتونی همچین شرایطی رو بپذیری خانوادت چطور بعد تازه برین تحقیق کنین ببینین این آقا راست گفته فامیلاش کجان بعد اگه راست گفته بود تازه میرسی به مرحله مشورت الان یسری چیزای کلی میدونی و چیزایی که خودش گفته نمیشه بر اساسشون نظری داد 

بی نیازم از هر نگاهی جزخدا  ... 😊تنها تکیه گاه زندگیم خداست 💝که اگه روش رو ازم برگردونه با مخ خوردم زمین   تمام امیدم اینه که روزای سختم رو میبینه ،صدا زدنامو ،کمک خواستنامو میشنوه ،شکر کردنامو ،تلاشامو  و...خلاصه حواسش شش دونگ جمعمه 💪همیناس که منو از دستی که موقع غرق شدنم سمتم دراز میشه مطمئن می کنه 🌿.