2777
2789
عنوان

نذر کردن

228 بازدید | 15 پست

سلام قشنگا.شبتون بخیر.میشه یکم راجبه تجربه هاتون برای نذر کردن بگین؟واقعا راسته که ادم یه نذری بکنه کارش راه میفته؟راستش من میخوام یه نذری بکنم ولی چون بهش ایمان قلبی ندارم میترسم قبول نشه 

حتما باید ایمان قلبی داشته باشم بهش؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مامانم دعای ندبه روز جمعه صبح مسجد میگیرن هر وقت نذر کرده جواب گرفته و من بهش اعتقاد دارم 

♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞Laugh with someone who cried with you

سلام. تجربه زیاده اما ایمان قلبی ندارم یعنی چی؟

شما توکل و توسل کنید یقین داشته باشید اونطور که براتون بهترین هست به استجابت میرسه.

الان غدیر نزدیکه و یکی از بزرگترین نذرها برای غدیر هست. قبل هرجیزی هم نماز اول وقت و مراقبه باید داشت و زیارت عاشورا هم اسرار عجیبی داره هر روز بخونید به نیابت از امام زمان(عج). ان شاالله حاجاتتون براورده به خیر بشه و التماس دعا

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

سلام. تجربه زیاده اما ایمان قلبی ندارم یعنی چی؟ شما توکل و توسل کنید یقین داشته باشید اونطور که برا ...

مرسی عزیزم میشه شماهم برام دعا کنی؟

من روز چهارشنبه کنکور دارم و بابتش خیلی استرس دارم

مرسی عزیزم میشه شماهم برام دعا کنی؟ من روز چهارشنبه کنکور دارم و بابتش خیلی استرس دارم

حتما دعا میکنم شماهم لطفا برای من دعا کنید

استرس نداشته باشید الان چند سال از کنکور من گذشته و همش شده خاطره، بسپارید به خدا و با امام زمان(عج) درد و دل کنید

باید گوش هامون بشنوه از آقا مهدی باکری و همت و چمران و حاج قاسم، باید چشهامون ببینه اونچه که کوردلان عالم نمیبینند، باید قلب و عقلمون درک کنه زندگی به سبک مقاومت و ایستادن پای عقاید رو، تا بتونیم حق رو از حق نما تشخیص بدیم و با شجاعت در لشکر حسین(ع) باشیم.شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} بسوز ای سعی باطل،پرچم ایران نمیسوزد/نمیدانی مگر در شعله ها ایمان نمیسوزد🇮🇷❤️دوستانی که میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگر میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگر این متن رو میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

چون تاحالا نذر نکردم اعتقادیم بهش ندارم ولی اگه از ته دلم بخوام که کارم انجام بشه میشه؟

اگر به نفعت باشه مطمئن باش میشه

♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞Laugh with someone who cried with you

حتما دعا میکنم شماهم لطفا برای من دعا کنید استرس نداشته باشید الان چند سال از کنکور من گذشته و همش ...

چشم دعاتون میکنم حتما.واقعیت من خیلی از خدا دور بودم یکی دو روزه که قران میخونم و حس میکنم یه ارامش روحی خاصی بهم دست میده امیدوارم که جواب بگیرم

چشم دعاتون میکنم حتما.واقعیت من خیلی از خدا دور بودم یکی دو روزه که قران میخونم و حس میکنم یه ارامش ...

"الا بذکر الله تطمئن القلوب"

ما مثل نوزادی که هیچ جا غیر از آغوش مادرش آرام و قرار نداره، هیچ جا جز آغوش خدا آرام و قرار نداریم. یعنی کل لذتهای مادی هم طعمش رو بچیم اگر از خدا دور بشیم ناراضی هستیم چون خدا از روحش در ما دمیده

هرچیزی هم که ما رو به خدا نزدیک کنه قلبمون رو آروم میکنه و پر از امید

آغوش خدا هم به روی بندگانش بازه، تو مکتب خدا و اهل بیت(ع)، تا حالا کجا بودی نداریم

خدا میگه بیا که دلم خیلی برات تنگ شده

بالاخره تو زندگی این رو درک میکنیم که ما هیچ پناهی جز خدا نداریم پس باید به خودش تکیه کنیم

هر روز با امام زمان(عج) درد و دل کنید خیلی کمک میکنه این کار که بهشون نزدیکتر بشیم

یک نکته خیلی مهم هم بگم، با شهدا رفاقت کنید. تو چند تا کانال که برای شهداست عضو بشید هر روز زندگینامه یکیشون رو بخونید هر روز شده چند تا صلوات براشون بفرستید و اعمالی که انجام میدید به نیابت از شهدا هدیه کنید به اهل بیت(ع) و... چون هرجا اسم شهدا باشه خدا و اهل بیت(ع) نظر ویژه به اونجا دارند

کم کم نتیجه این رفاقت رو میبینید تو زندگیتون تو قلبتون.اینهارو خواهرانه گفتم.

"الا بذکر الله تطمئن القلوب" ما مثل نوزادی که هیچ جا غیر از آغوش مادرش آرام و قرار نداره، هیچ جا جز ...

عزیز دلم مرسی بابت این راهنمایی های خوبت 

حتما انجام میدم❤️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

حذف تاپیک

aidaaaaaa | 6 دقیقه پیش

گپ چی بی تی

rozaaa_1 | 6 دقیقه پیش

بلاتکلیفی

792negr | 6 دقیقه پیش
2791