2777
2789

من همیشه سعی میکنم تا جایی که میتونم به خودم برسم ولی بعضی ها مدام وقتی منو میبینن یه ایرادایی از من میگیرن که حتی خودمم که اصلا اعتماد به نفس ندارم بخدا تعجب می‌کنم بعد ممکنه اون فرد حتی چه قیافش چه استایلش واقعا از من پایین تر باشه بازم من هیچوقت نه بی احترامی کردم نه انرژیه منفی دادم ولی چرا الکی ایراد میگیرن یا یه عیبی میزارن بخدا من انقدر بد نیستم خیلی دلم شکست امشبم یکیشون تو جمع یه عیب الکی گرفت واقعا الکی بود جا خوردم و خیلی خجالت کشیدم تو جمع🙂💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بگم شاید اطرافیانت بعضیا کرم دارن😅محل نده بهشون تیپ خودتو داشته باش بااعتماد به نفس توجهی نکن به حرفشون اگه ایراد گرفتن یا بگو سلیقمه  یا بگو خوبه که از این چیزا

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

سلام جوابشو محکم اما محتر مانه میدادی جذبه داشته باش بینشون که هستی جرات نکنند چرت وپرت بگند توجمعشون نرو زیادحسادت میکنند بهت و میخواند حرص بخوری وپریشون بشی

وااااای واقعا حس بدیه برای من پیش اومده ک کلا اعتماد ب نفسم داغون شده 

خودمم یکی دوبار این کارو کردم ک هنوز بابتش از خودم بدم میاد و عذاب وجدان دارم و دیگ تکرارش نکردم 

واقعا خیلی بده

چه ایرادی گرفت؟ بنظرم اطرافیانت (بلانسبت نزدیکانت) آدمای بیشعورین.دهن مردم همیشه بازه بگو چی گفت تا ...

بهم گفت چرا سایتو اینطوری زدی درصورتی که سایه ای که زدم چیزی بود که ترند شده و واقعا قشنگ بود حالا اگ از نظرش بدم بود کاش تو جمع بهم نمی‌گفت دلم شکست بخدا از خجالت آب شدم

سلام جوابشو محکم اما محتر مانه میدادی جذبه داشته باش بینشون که هستی جرات نکنند چرت وپرت بگند تو ...

راستش اصلا ی طوری جا خوردم اصلا همه تعجب کردن فقط میدونم خجالت کشیدم همین

بهم گفت چرا سایتو اینطوری زدی درصورتی که سایه ای که زدم چیزی بود که ترند شده و واقعا قشنگ بود حالا ا ...

خب تو جوابشو ندادی؟

من بودم میگفتم این مدل سایه ترند شده یکم به روز باش یا بگو من اینجوری میپسندم اگه تو نمیپسندی اینجوری نزن.باید جوابشونو بدی محترمانه و گاهی غیر محترمانه تا حساب کار دستشون بیاد احتمالا حسادت میکنن بهت و توام نمیتونی چیزی بگی بهشون

وااااای واقعا حس بدیه برای من پیش اومده ک کلا اعتماد ب نفسم داغون شده  خودمم یکی دوبار این کار ...

آره خیلی بده و من هربار میشکنم دیگه عادت کردم ولی بعضی اوقات واقعا دلم میگیره

خب تو جوابشو ندادی؟ من بودم میگفتم این مدل سایه ترند شده یکم به روز باش یا بگو من اینجوری میپسندم ا ...

کلا ابن کسی که بهم گفت بخدا قصدی ندارم ولی واقعا استایل و قیافش حداقل به گفته دیگران خیلی پایین تر از منه حالا بازم کاری ندارم ولی من قبلش گفتم چه خوشگل شدی بعد از نیم ساعت تو جمع اون اینطوری به من گفت به حدی خجالت کشیدم و دلم شکست که واقعا چیزی نتونستم بگم

کلا ابن کسی که بهم گفت بخدا قصدی ندارم ولی واقعا استایل و قیافش حداقل به گفته دیگران خیلی پایین تر ا ...

اشکال نداره آمادگی داشته باش اگه کسی چیزی جفت جوابشو بدی ولی خیلی بی ادبانه اس اینکار.بزار پای حسادت و بیشعوری