2777
2789

امشب برای شام ماکارانی درست کردم شوهرم غروب زنگ زد گفت خرید دارم برای اداره منم گفتم یکم خرید دارم باهات میام بعد ماکارانی رو دم گذاشتم (من همیشه ماکارونی رو پر رب درست میکنم )خلاصه رفتیم برگشتیم همه چی اوکی بود اومدیم خونه شروع کرد بهونه گرفتن که چرا رب داره غذا گفتم بابا ماکارونی پر رب باید باشه غذا کشیدم براش زیاد حین خوردن گفتم خوبه گفت نه رب زیاد زدی شفته هم شده که دیدم  الکی میگه بعد گفت سیب زمینی اش نپخته درحالی که ما یساعت بیرون بودیم کامل پخته بود گفتم چی میگی شروع کرد داد زدن  از بس تو تلوزیون و گوشی هستی گند زدی به قابلمه جالبه تا ته غذاش هم خورد بلند شد گفت گرسنه اومدم آشغال گذاشتی جلوم گفتم دیدم نخوردی گفت میام میزنمت برو خداروشکر کن قابلمه نزدم تو سرت  تا الانم قهر کرده رفته خوابیده منم رو کاناپه دراز کشیدم حالم خوب نیس 😔

الان عکس غذامو میزارم ببینید این حقم بود؟🥺😔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دستورشو میگی؟ با گوشت میپزی یا سویا؟ من هیچوقت ماکارونیام خوب نمیشههعه . اخرین بار دیروز درست کردم ترررش شد نتونستیم بخوریم 😂

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
عزیزم دستورشو میگی؟ با گوشت میپزی یا سویا؟ من هیچوقت ماکارونیام خوب نمیشههعه . اخرین بار دیروز درست ...

دارم میگم بخاطرش قرار بود کشته بشم دستور پخت میخوای 😂

شوهرم هزارتا ایراد گرفت خدایشش شفته شده؟

والا توی عکس عالی شده .یادمه ی موقع تو مدرسمون ی زنه درست میکرد میفروخت ینی این عکسو دیدم یاد اون افتادم دلم خاست😁

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..