2777
2789
عنوان

بهترین فیلم🫂

973 بازدید | 60 پست

بهترین فیلم که تاحالا دیدین چیه 

من عاشق فیلم دیدنم 

چندتا فیلم هست که من میتونم بگم زندگی رو عوض کرد و واقعا بارها بارها راضیم ببینم

میان ستاره ای

تئوری برای همه چیز

۵ فوت فاصله

عهد جوانی

واعظ مسلسل به دست

زیر درخت زالزالک(Under the Hawthorn Tree) این فیلم رو با روحیه بدی دیدم وای سرش عرر زدم جر خوردم مخصوص داغ دلم

شما هم بگین لطفا ❤

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین

کدوم انگیزشیه حالم خیلی بده دلم میخواد یک انگیزشی ببینم 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فیلم خیلی نگاه کردم ینی نصف فیلمای دنیا رو دیدم

ولی باورت نمیشه هیچکدوم یادم نی

فقط دو سه تا فیلم آخری که دیدم یادمه نمیدونم به سلیقه ات میاد یا ن هناس و درخت‌گردو خیلی غمگینه ولی

فیلم خارجی هم زیاد دیدم خوباش یادم رفته شانست:/ 

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/

فیلم زندگینامه ی کارآفرین سیاهپوست رو دیدم خیلی قشنگ بود خارجی بود اسمش یادم نیست بازیگرش ویل اسمیت بود فک کنم اونو ببین وایس اسمش رو واست پیدا کنم

من که گفتم بهتون خواهرا:برکت از نی نی سایت رفتع:/

یک پایان سال رنگارنگ محشره عاشقشم 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
hidden figures  عالی انگیزشی

مرسی گلم

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍

من بیشتر فیلمای کره ای میبینم

من میگم آدم بايد يکيو داشته باشه وقتی نِگاش ميکنه تو دِلش بگه : خدايا مرسی که دارمش❤️🥰پشتِ دیوارِ دلم دخترکی آرام نشسته وبرای رسیدن به اهدافش تلاش میکند،برای شکستنش خودتان را خسته نکنید👸🏻❣️ عمیق ترین معنای زندگی منی.💕میم زندگیم💕

تئوری برای همه چیز حالتو خوب میکنه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
تئوری برای همه چیز حالتو خوب میکنه

خوبه پس

فیلم خیلی نگاه کردم ینی نصف فیلمای دنیا رو دیدم ولی باورت نمیشه هیچکدوم یادم نی فقط دو سه تا فیلم ...

😂😂 من عادت دارم اسم های فیلم رو مینویسم جای تا یادم نره