2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۳ مدل میتونی عمل کنی .اول اینکه باز میکنن و بخیه نمیزنن به مرور زمان جوش میخوره جاش باید رو شکم بخوابی و تمیز کنن برات 

دوم بخیه میزنن 

سوم که راحت ترینه لیزره هزینه ش بالاتره .

وزن فعلی ۷۴ هدف اول۶۸ وزن هدف نهایی ۶۲برای 

۳ مدل میتونی عمل کنی .اول اینکه باز میکنن و بخیه نمیزنن به مرور زمان جوش میخوره جاش باید رو شکم بخوا ...

وای اون اولی رو دو نفر از اشناهامون کردن رسما پدرررشون از قبر در اومد ،اومد جلو چشمشون .وقتی پینی سیلین رو خالی میکردن رو زخم از شدت درد موهای سرشون خیس میشد.

هزینه اش مهم نیست هم بیمه تکمیلی هستیم هم بیمه نیرو مسلح خیلی چیزا با دفترچه زیره ده میلیون در میاد .

....
وای اون اولی رو دو نفر از اشناهامون کردن رسما پدرررشون از قبر در اومد ،اومد جلو چشمشون .وقتی پینی سی ...

پس لیزر برو فکر کنم سرپایی راحت میشی و مراقبت زیادی نمیخواد

راحت تر از اونی هست که فکرش رو بکنی به خدا

اون عمل بازه سخته درد داره خیلی.

دیشب تاپیک هم زده بودم که نی نی یار ترکوندش.

امروز مادرم تو نت گشت دید کیست مویی هست😂تشخیص مادرمه این بیماری😂

من میگفتم بواسیره ولی فاصله داره از باسنم.

....
وای اون اولی رو دو نفر از اشناهامون کردن رسما پدرررشون از قبر در اومد ،اومد جلو چشمشون .وقتی پینی سی ...

باید با بتادین داخل زخمی تمیز کنن و کلا خیلی عذاب آوره مخصوصا اگه خوب تمیز نشه و چرک کنه دیگه واویلاس