2777
2789
عنوان

لیزر

64 بازدید | 5 پست

من  از جلسه اول لیزرم تازه 7 روز گذشته  بهم. گفتن 10 روزطول میکشه بریزن موها. الان یکم یکم    موها راحت کنده میشن  اگه وکس کنم اشکال داره؟  چون راحت در میان با ناخن که میکشم.. 

صبرر  ندارم خودشوون بریزن.   نمیدونم وکس کنم. اشکال داره یا نه؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خیر نباید موهارو از ریشه در بیارید

من یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم😊هم دستگاهشون جدید و به روزه هم عملکرد اپراتور خیلی صبورانه و دقیق شات میزنه👌

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره در مقایسه با الکس بی خاصیت عالیه

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم😒اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته😍 شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

نه خیر نباید موهارو از ریشه در بیارید

من یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم😊هم دستگاهشون جدید و به روزه هم عملکرد اپراتور خیلی صبورانه و دقیق شات میزنه👌

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره در مقایسه با الکس بی خاصیت عالیه

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم😒اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته😍 شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز