2777
2789
عنوان

درد و دل

176 بازدید | 35 پست

بچه ها فردا ۱۱ تیره تولدمه :) 

مادرم ۶ سالم بود ولم کرد رفت و الان سالی یک بار میبینمش یه تبرک خشک بهم گفت . پدرم اصن یادش نیست حتی . پشت کنکوریم و این پنج شنبه کنکور دارم . حالم خیلی داغونه و خستم امسال به جای ده سال از عمرم پیر شدم . نامادریم فقط به خواهرم اهمیت میده که بجه خودشه و بابام به علاوه اینکه مادرم ازدواج کرده و بابام زم متنفره . هر سال به زور برام تولد الکی میگرفتن و خون و اشکمو قاطی میکردن میگفتن برای بستن دهن مردم باید بگیریم . امسال با کلی قسم گفتم نگیرن جون خیلی ناراحتم . تولد ۱۹ سالگیمه و وارد ۲۰ امین سال زندگیم میشم . همین قدر ساده و الکی . از بچگی کلی کتک خوردم جای بعضیاش رو تنم مونده هعی

فقط خواستم درد دل کنم :) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی عزیزم خیلی برات ناراحت شدم ولی اینو بدون پشت هر سختی اسونیه مطمعن باش ی زندگی تازه ای ک پر از عشق و محبت هست و شروع میکنی♥️

منم چهارشنبه کنکور دارم برات دعا میکنم توهم برا من دعا کن🙃💖

وایی عزیزم خیلی برات ناراحت شدم ولی اینو بدون پشت هر سختی اسونیه مطمعن باش ی زندگی تازه ای ک پر از ع ...

مرسی عزیزم حتما برات دعا میکنم امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره :) ♥️ 

امیدوارم آسونی بیاد آخه بابام همیشه یا نفرینم میکنه که خدا هرچه زودتر جونمو بگیره یا اینکه در آینده شوهر و همکارا و همکلاسیام بدترین آدما باشن و همیشه اذیتم کنن بهم میگه تو سربار خونه منی:(

بمیرم برات امیدوارم یه شهر دیگه قبول بشی و بری و تولداتو دیگه خودت بگیری و کلییی لذت ببری از تنهاییت

خدا نکنه این چه حرفیه :) 

مرسی دعا کن قبول شم و بزاره برم بابام میگه تو خرابی بری دیگه نمیشه جمعت کرد . خیلی دلم میخواد شهر دیگه ای برم و مستقل بشم با همه سختیاش

مرسی عزیزم حتما برات دعا میکنم امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره :) ♥️  امیدوارم آسونی بیاد آخه ...

فدات گلم مرسی💋♥️

ن اصلا این فکر و نکن مطمعن باش بابات ی روزی می‌فهمه ک سخت راجب تو اشتباه می‌کرده و نباید این برخورد و باهات میکرد ، تو میتونی همه رو سرباز خودت کنی و فرمانده شون باشی ب شرطی اینکه قوی باشی و برای ایندت تلاش کنی و صاحب ی شغل فوق العاده بشی ک دستت تو جیب خودت باشه و محتاج هیچکس نباشی✨

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز