2777
2789
عنوان

دعوا

87 بازدید | 8 پست

دعوای خیلی بدی بینشون پیش‌ اومده و از هم متنفر شدن خصوصا خواهرم 

بابام رفتارش با من خیلی خوبه ولی با خواهرم نه و این باعث شده دعواشون بشه 

خواهرم بعد از دعواشون خیلی افسرده شده و مامانم مراقبشه 

خواهرم میگه بابا تورو(منظورش منم) دوس داره و منو نداره 

و مامانمم وقتی اینو دید رفتارشو با من عوض کرد 

با خواهرم بهتر شد و با من بدتر 

یه طورایی ک انگار مامان و بابام بچه ها رو از  هم جدا کرده باشن و هرکدوم بخان یکیو دوس داشته باشن 

فک میکردم توهم زدم ولی دیروز خواهرم کامل سرکار بود و خونه نیومد و رفتار مامانم خیلی خوب بود بام ولی امروز ک اون اومد خونه دوباره مامانم رفتارشو عوض کرد

من هم از رفتار مامانم ناراحتم هم از جو مضخرف خونمون 

هروقت بابام با یه چیزی در مورد من موافقت میکنه و من خوشحال میشم خواهرم خودشو مینزه به ناراحتی و اون خوشیو کوفت میکنه تو دهن منه بدبخت 

من چ رفتاری باید داشته باشم در برابر این سه نفر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی بده وقتی تو یه خونه اینجوری افراد گروه گروه میشن به نظرم بهتره با مامانت صحبت کنی  بعد د ...

چن بار مامانم با بابام حرف زده ولی ری اکشن خوبی نداده حتی نزدیک بود با مامانمم دعوا کنه 

این دعواها تازه نیست دعواهاشون از ۱۰ سال پیش شروع شده ولی الان شدت گرفت به طوری ک اصلا باهم حرف نمیزنن 

میدونی در اصل دعوا نبوده توی این ده سال 

خواهرم میگه بابام بین من و خودش فرق میزاره و با من خیلی بهتر رفتار میکنه و همین موجب دلخوری و اینا شده تا وقتی که یک هفته پیش کار به کتک کاری کشید 

من به بابام گفتم میشه با دخترخالم و دوستاش بریم مسافرت گفت برو 

بعد خواهرم لج کرد که منو با بدبختی میزاری برم ولی اینو(من)که ازم کوچیکتره راحت گذاشتی بره 

و اینجوری دعوا شد

با بابات که قطعا باید خیلی اوکی باشی  با خواهرتم بد نباش سنگین باش

من کلن آدمی نیستم با کسی خیلی بد یا خیلی خوب باشم 

خیلی خوب بودنم اینجوریه ک لبخند بزنم 

خیلی بد بودنم اینجوریه ک چشم غره میرم 

خیلی تفاوتی حس نمیشه

چن بار مامانم با بابام حرف زده ولی ری اکشن خوبی نداده حتی نزدیک بود با مامانمم دعوا کنه  این د ...

خب بهترین راه اینه ک رابطه ت رو با خواهر مامانت حفظ کنی باهاشون خوب باشی 

اینجوری وقتی بابات ببینه شما سه تا باهم خوبید یخورده تاثیر بزاره روش رفتارشو بهتر کنه 

قبلشم به مامانت بگو ک رفتارش باعث بدتر شدن شرایط میشه و بین همه تون اینجوری اختلاف میوفته