2821
2789
عنوان

چرا واقعا؟

24 بازدید | 2 پست

بچه ها سلام یچیزی تو ذهنم بود گفتم بگم

بچه ها مثلا یکی مث من،ادمی نیستم که سیاست داشته باشم و نمیدونم طوری رفتار کنم که خانواده خودم و چمیدونم شوهرم خوششون بیاد و چیزایی مث اینا !

مگ ازدواج برا ارامش نیس؟

وقتی نمیتونیم تو رابطه واقعی باشیم و باید هزار تا سیاست و دوز و کلک داشته باشم و نمیدونم خودمونو بالا بگیزیم و ....

چرا باید ازدواج کنیم پس؟

خب ارامش گرفته میشه از ادم بجای ارامش بوجود اومدن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

اگه آرامش میخواین ی چای بابونه ای چیزی بخورین😂🤧واقعا ازدواج مثل بازی خر تو خر 

خداروشکر مجردم

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
اگه آرامش میخواین ی چای بابونه ای چیزی بخورین😂🤧واقعا ازدواج مثل بازی خر تو خر  خداروشکر مجرد ...

دقیقا 

منم خداروشکر😂💪🏻

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.