چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 عنوان ی لحظه بیاید 66 بازدید | 15 پست من صبا ۶ونیم میرم بیرون ۶ غروب میام خونهجمعه هامیرم سرکار تعطیل رسمی،تعطیل نیستمماهی ۸ و نیم حقوقمهارزش داره برمزندگیم تحت تاثیرهتو ازمایشگاه بیمارستان خصوصیمب پولشم نیاز دارمولی اینکه جمعه ها برم اذیتمدارم سکته میکنم بین دوراهیم یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده... 1402/04/10 | 21:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هنگامه_م عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 15561 حقوقت کمه..همزمان رزومه م بده جاهای مختلفبا شرایط تاریخی تو اگر مهندسی غذا بودی الان حقوت ۲۳_۲۴بوذ
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 حقوقت کمه..همزمان رزومه م بده جاهای مختلف کار نیس صدتا ازمایشگاه رفتم حقوقشون ۵ ۶ تومنه یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 قانون اداره کار برو برم بگم چی؟نفهمیدم یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 قانون اداره کار برو اها تازه متوجه شدممیگ این قانون ماس میمونی درخدمتیمنمیمونی بسلامت یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
دنیایبیارزش عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 12436 برم بگم چی؟نفهمیدم برو اداره کار بپرس نگو کجا کار میکنم وشرایط قانون بپرس
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 از هیچ که بهتره هیچ دردی بدتر از بیکاری نیست اره خودمم از درد بیکاری رفتممیترسم یچه دارشم نتونمدارم سکته میکنمب پولشم نیاز دارم یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
دنیایبیارزش عضویت: 1402/01/15 تعداد پست: 12436 اها تازه متوجه شدم میگ این قانون ماس میمونی درخدمتیم نمیمونی بسلامت نخیر ۸ساعت کار وجمعه ها تعطیل وبری دوبل حساب میشه اینطوری نیست
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 برو اداره کار بپرس نگو کجا کار میکنم وشرایط قانون بپرس روزی ۸ ساعتهمنم ۸ ساعت میمونم۲ ساعتم ک ما میمونیم اضافه کاری میدن ولی چ فایدهنمیفهمم زندگیم چ خبره یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
kosholooo عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 498 اره خودمم از درد بیکاری رفتم میترسم یچه دارشم نتونم دارم سکته میکنم ب پولشم نیاز دارم فعلا جلو گیری کن خب☹بیمارستان ما ۵ میدن با اضافه کار ۶
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 نخیر ۸ساعت کار وجمعه ها تعطیل وبری دوبل حساب میشه اینطوری نیست میگ بجاش دوشنبه ها رو تعطیل مبکنم براتون یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
چشمک۱۳۷۷ مدیر استارتر عضویت: 1401/10/30 تعداد پست: 366 فعلا جلو گیری کن خب☹بیمارستان ما ۵ میدن با اضافه کار ۶ شوهرم بچه میخاد۴ سال ازدواج کردماصلا ی وضعیب ما ۸ تا ۸ و نیم میدن با اضافه کاریتایم کاری شما چطوره یا حسین خودت ی نگاه ب داداشم کن.لطفا برای شفا داداشم صلوات بفرستید .یا امام زمان خودت نگاهی ب دلم کن خودت داداش کوچولومو شفا بده...
kosholooo عضویت: 1402/02/26 تعداد پست: 498 شوهرم بچه میخاد ۴ سال ازدواج کردم اصلا ی وضعی ب ما ۸ تا ۸ و نیم میدن با اضافه کاری تایم کاری شما ... من رزیدنتم گلم توی اون بیمارستانولی دوستم کارش تو قسمت آزمایشگاساونا تایمشون بعضی وقتا تا ۱۰ ساعت الی ۱۱ ساعت طول میکشه