2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داروی سفکسیم برای چیه؟ 

یه انتی بیوتیک قویه واسه عفونتای باکتریایی مثل عفونت گلو گوش مجاری ادراری قفسه سینه

ممنون میشم اگه تو تاپیکهای ختم و حاجت روایی اضافه ام کنید ؛ امیدوارم به تمام آرزوهاتون برسید🥺🤗کاربری مشترک🧊
یه انتی بیوتیک قویه واسه عفونتای باکتریایی مثل عفونت گلو گوش مجاری ادراری قفسه سینه

سوال دیگه ام اینه چجوری میشه یه تفرو تو بیمارستان از اسم و فامیلش پیدا کرد؟ کجا این اطلاعاتو داره و بهمون میده

مثلا یه سیستم همگانی نداره یجا اسم و محل کارشون باشه بتونم از طریق کسی که به سایت دسترسی داره پیداش ...

فقط سوپروایزر میتونه وارد یه سایتی بشه با وارد کردن اطلاعاتش، و اونجا گزارش بیمارا رو ببینه به همراه لیست کارکنان و بیماران

ممنون میشم اگه تو تاپیکهای ختم و حاجت روایی اضافه ام کنید ؛ امیدوارم به تمام آرزوهاتون برسید🥺🤗کاربری مشترک🧊