2777
2789
نه فقط پروژسترون داره  اطلاعات تون کمه  یه سرچ هم بکنین متوجه میشین .. اگر رازیانه را ا ...

الان مادر من فیبروم داشته خالم فیبروم داشته هیچکدوم رازیانه نخوردن... خالم هورمون استروژن پایین و تستسترونش بالاس ولی فیبروم گرفته پس دلیل نمیشه گرفتن فیبروم و بندازیم گردن اینکه چندماه رازیانه خوردیم!! اینم سرچ گوگل:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نتیجه دیدید؟

مداوم نخوردم... چون مشکلم تنبلی تخمدان بود بعد از چندماه خوردن دمنوش قرصای گیاهی که رازیانه داشتن خوردم جدیدا شروع کردم رازیانه رو کنار کرم حجم دهنده استفاده میکنم تا نتیجه بگیرم 

الان مادر من فیبروم داشته خالم فیبروم داشته هیچکدوم رازیانه نخوردن... خالم هورمون استروژن پایین و تس ...

کامنت اولم نوشتم یکی از دلایلش اینه ...

میدونی چرا یکی از دلایل؟.چون فیبروم نتیجه عدم تنظیمات هورمونه ‌.‌..

رازیانه هورمون استروژن را به شدت میبره بالا و ممکن هست در بدن یکی ایجاد فیبروم کنه .

حق الناس هستش که وقتی چیزی را تجویز میکنی اونقدر با قطعیت یگی که یکی خدا نکرده بگیره .رفع ضرر احتمالی نشون از عقل هستش بزرگوار ...

ضمنا اینکه چرا فامیل شما نگرفتن دقیقا مشخصه .تعصب را بذارید کنار متوجهش میشین .

سرچ گوگلی نکن .

از متخصصین بپرس.

یک مثال نقض نشون دهنده این هستش که باید دقت کرد .

من نمیگم نخورن ‌میگم با احتیاط و زیر نظر دکتر ...

ولی شما چون روی نظرت متعصبی میگی همه بخورن .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

از تاپیک خارج میشم استارتر .

حتما اول ازمایش هورمون بدین و بعد رازیانه بخورید 

سالم و سلامت باشین❤🙏

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

میخای چیکار اخه سینه های بزرگو

رازیانه نخور کیست میاره

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                    یادت باشه اولین قانون رها کردنه. و تلاش بدون خواستن.. وقتی خواستن رو ترک کنی جادوی درونت مقدس میشه درست مثل یک نوزاد که حضورش توی این دنیا ی جادوی مقدسه، چون خودش نمیخواد بیاد و می‌آد. مثل مرگ که جادوی دروازه دومه.. مقدسه چون خودت برای مردن تلاش و تقلا نمیکنی... ولی وقتی تقلا کنی و بخوای خودکشی کنی دیگه مقدس نیست. مثل همین جوونه گیاه نگاش کن، مقدسه چون نمیخواسته به زور از دل خاک بیرون بیاد. فقط تلاش رهاشده اش اونو به اینجا رسونده. تلاش رهاشده.... اره.. تلاش رهاشده...و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من تنبلی دارم بعضی وقتا رازیانه میخورم حس میکنم سینه هام یکم بزرگتر شده و خیلی سفت میشه.

چطوری میخورید؟

عرقشو یا چی؟

و خداوند آنچه را بر ما گذشت،جبران خواهد کرد🌱 یه صلوات میفرستی برام؟ :) تا انشاالله بزودی بیام تاپیک بزنم معجزه شددددد😍 لینک گروه من در ایتا 👇🏻https://eitaa.com/joinchat/1963131318C70f34b992a
تاثیری داشته واسه تنبلی تخمدانت؟بهترشدی؟

بعضی ماه ها جواب میده همیشه نه😐

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
عهه چند وقت یبار میخوری؟عرقش یا دمنوشش؟

هم عرق هم دمنوش دو هفته به پریودم مونده شروع میکنم ی استکان در روز عرق رازیانه میخورم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
چطوری میخورید؟ عرقشو یا چی؟

دو هفته به پریودم مونده هر روز ی استکان عرق رازیانه .راستش زمستونا رازیانه رو با زعفرون دم میکنم میخورم . همیشه هم جواب نمیده پریود سر وقت نمیاد🤣