2777
2789
رازیانه برای کسی که فیبروم داره مضره برای کسی که سالمه مضر نیست خیلی وقته میخورم چندساله و کیست های ...

🌸🍃

🍃

تقویت بانوان با #رازیانه 

🌹رازیانه لطافت می دهد. پرشیری می دهد. بشاشت به زن می دهد. جوانی میدهد .

قوت #رحم می دهد .دردهای قبل و حین #قاعدگی را رفع می کند.

این رو هم بگم افرادی که کیست دارند نباید رازیانه بخورن.

♦️لطفا انتشار بدهید👌

من ۱۹ سالمه و فقط یه سایز میخوام اضافه کنم برای اون دختر یکسال خورد مشکلی پیش نیومد میگن بیشتر از ۴۰ ...

نه اون تنبلی شدید تخمدان داشت کیست های ریز فکر کنم حدودا یکسال خورد پریود هاش منظم شد سایز سینه ش هم بزرگ شد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام علائم فیبروم چیه؟

سلام 

پریودهای دردناک یکیش هستش .

اگر بزرگ بشه شکم هم باد میکنه...

موقع رابطه جنسی زیر دل تیر میکشه و ...

من اینها را داشتم .

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

میشه بگی چند وقت خوردی و چند روز یبار؟و اینکه دمنوشش یا عرقشو خوردی؟

عرق رازیانه، تقریبا یه روز درمیون یه استکان به مدت 3 ماه 

من پریودیام نامنظم بود، میخوردم تا هورمون هام تنظیم شه که شد

و همینطور به خاطر اختلالات هورمونی جوشهای بزرگ و درد ناکی تو چونه ام میزدم که اونا هم برطرف شد

پریودهای دردناک یکیش هستش . اگر بزرگ بشه شکم هم باد میکنه... موقع رابطه جنسی زیر دل تیر میکشه و .. ...

مرسی عزیزم

تنت سلامت همیشه⁦♥️⁩

من سر عهدی که با شما بستم هستم💌یا صاحب الزمان ادرکنی💌يا جابِرَ الْعَظْمِ الْكَسيرِ💌

متاسفانه در نی نی سایت تجویزاتی میشه که فقط روی بدن خود فرد تاثیر گذاشته و چون اون کاربر پزشک نیست، تجربه اش را میاد میگه و پیشنهاد  هم میده ...

در حالیکه بدن تا بدن متفاوته .یک دارو ممکن هست برای یکی عسل و برای یکی زهر بشه !

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

اینایی که برا رشد سینه میگن. باید هر شب تا سه ماه بخوری . هورمون هارو به هم میزنه. اگه رشد هم کنه با ...

دروغ میگن چون نمیخوان کاسبی خودشون بهم بریزه.. برای تنبلی تخمدانم دکتر زنان زیاد رفتم هیچکدوم هیچی بلد نیستن... با همین رازیانه پریودام و تنظیم میکنم چندساله که میخورم و جز تنظیم هورمونا هیچ عوارضی هم نداشته

باعث فیبروم در رحم هم میشه . من سه ماه خوردم فیبروم گرفتم ... هورمون پروژسترون و استروژن اگر تنظیم ...

عزیزجان رازیانه هردو هورمون  و باهم داره..... اینکه فیبروم گرفتی نمیتونه دلیلش رازیانه باشه چون اصلا ثابت نشده 

عزیزجان رازیانه هردو هورمون  و باهم داره..... اینکه فیبروم گرفتی نمیتونه دلیلش رازیانه باشه چون ...

نه فقط پروژسترون داره 

اطلاعات تون کمه 

یه سرچ هم بکنین متوجه میشین ..

اگر رازیانه را ادامه میدادم فیبرومم بسیار بزرگ میشد.سابقه فیبروم و کیست هم نداشتم .

شما از دکتر بنده ظاهرا بیشتر میدانین درسته؟