2777
2789
عنوان

خجالت کشیدن

176 بازدید | 11 پست

سلام بچها خوبید من میخواستم یه هندفری بلوتوثی بگیرم از دبجی کلا میخواستم برم فامیلیمون سفارش،بده اون یکم وارد هست تو این جور چیزا بعد من لازم دارم دیگه هندفری دوماهه ایناس برا خودم خراب شد صبر کردم بلوتوثی بگیرم بعد این ماه یه شلوار گرفتم با تیشرت ینی پولم یکم کم شد خب در حد ۵۰۰ اینا دارم خجالت میکشم برم بگم هنذفری بلوتوثی در حد ۵۰۰ اینا میتونم بخرم بنظرتون حضوری برم بگیرم یا زشت نیست بگم ۵۰۰ پول دارم هر ماهه یچیزی میشه خرید میاد جلو مجبورم بگیرم اینم یکم بگذره ازش کم میشه حالا بنظرتون برم پیشش یا نه خودم خجالت میکشم برم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت بگیر عزیزم، منت کسی هم رو سرت نیست. نظرات رو بخون ببین تو رنج ۵۰۰ تومن‌ چه هندزفری خوبی هست که ...

اره والا همون بگو داداشم گفت کی خونه ای بیایم برا سفارش گفت این هفته بنظرتون نرم زشت میشه؟

اره والا همون بگو داداشم گفت کی خونه ای بیایم برا سفارش گفت این هفته بنظرتون نرم زشت میشه؟

نه عزیزم چه زشتی، بهشون بگو شرمنده یه کار عجله‌ای یهویی پیش اومد برام مرسی از مهربونیتون دوباره مزاحمتون میشم حالا. یا اصلا بگو میخوام دیرتر سفارش بدم.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه عزیزم چه زشتی، بهشون بگو شرمنده یه کار عجله‌ای یهویی پیش اومد برام مرسی از مهربونیتون دوباره مزاح ...

باشه مرسی ...حضوری بگیرم در حد ۵۰۰ میتونم پیدا کنم یا نه ....نمیدونم چرا خجالت میکشم از پولی ک میتونم براش بدم حس میکنم خیلی کمه بهم میخندن اگ بگم تو این رنج میخوام 

نه عزیزم چه زشتی، بهشون بگو شرمنده یه کار عجله‌ای یهویی پیش اومد برام مرسی از مهربونیتون دوباره مزاح ...

باشه مرسی ...حضوری بگیرم در حد ۵۰۰ میتونم پیدا کنم یا نه ....نمیدونم چرا خجالت میکشم از پولی ک میتونم براش بدم حس میکنم خیلی کمه بهم میخندن اگ بگم تو این رنج میخوام 🤦‍♀️

باشه مرسی ...حضوری بگیرم در حد ۵۰۰ میتونم پیدا کنم یا نه ....نمیدونم چرا خجالت میکشم از پولی ک میتون ...

نه بابا چه اشکالی داره عزیزم؟ هیچ اشکالی نداره، یه وسیله مصرفیه دو روز دیگه خراب میشه یا ممکنه اصلا دلت رو بزنه بخوای بری یه رنگ دیگه بگیری، هیچ عیبی نداره آدم در حد توانش خرج کنه، ۵۰۰ تومن هم کم پولی نیست. قرار نیست همه میلیونی پول یه چیزی رو بدن که تازه ممکنه گم بشه خراب بشه هزار بلا سرش بیاد. تازه اصلا تو دی‌جی هم میتونی تو همون رنج ۵۰۰ پیدا کنی خودت. هیچکس نمیخنده بهت ۵۰۰ یه هزینه معقوله برای این چیزها.

Sie wollen mein Herz am rechten Fleck, doch seh" ich dann nach unten weck, dann schlägt es LINKS...LINKS...LINKS. "
نه بابا چه اشکالی داره عزیزم؟ هیچ اشکالی نداره، یه وسیله مصرفیه دو روز دیگه خراب میشه یا ممکنه اصلا ...

اره خودم پیدا کردم نظراتو همشو خوندم چنتا ذخیره کردم اکثرا رضایت ۹۰ درصدی زدن براش فقط میخواستم فامیلمون نگاه کنه ببینه چطوره