2777
2789
خواسته عزیزم ، سه سال منتظر اومدنش بودم😍  دختر، دو تا پسر، تو دلیم هم دخمله😍😍

چه خوب منم دلم دختر میخاد از چهارمی میترسم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم 🥲 اهل کجایین یعنی دوست دارم بدونم چه فرهنگی دارین واکنش اطرافیانتون چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خوب منم دلم دختر میخاد از چهارمی میترسم اصلا نمیتونم بهش فکر کنم 🥲 اهل کجایین یعنی دوست دارم بدو ...

ایشالا که خدا بهت بده، هر چی صلاحه عزیزم ولی دختر خیلی خوبه😍 

دوست نداشتم دخترم تنها بمونه که شکر خدا قسمتش شد آبجی دار بشه ، پسرم بود رو تخم چشمام می ذاشتم 

تهرانم عزیزم، تو اطرافیانمان سه فرزندی خیلی زیاده، خیلی هم نگاهشون مثبته، دیگه همه فهمیدن بچه زیاد و خانواده شلوغ و شاد چه قدر خوبه😍😍😍 

چند تا از دوستام هم ۴ تا رو دارن

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍
 ایشالا که خدا بهت بده، هر چی صلاحه عزیزم ولی دختر خیلی خوبه😍  دوست نداشتم دخترم تنها ...

انگار قسمت نبود دختر دار بشم ان شالله همه عاقبت بخیر بشن 😍ولی اصلا نمیتونم به چهارمی فکر کنم با اینکه ته دلم ارزوی دختر دارم😅

انگار قسمت نبود دختر دار بشم ان شالله همه عاقبت بخیر بشن 😍ولی اصلا نمیتونم به چهارمی فکر کنم با این ...

شاید بچه هات کوچیکن هنوز، یکم بزرگ شن دلت تنگ میشه😍😍 

من که عاشق بچم ، الانم میگم خدایا یعنی آخریه😞☹️ ؟ 

دلم تنگ میشه خب

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍