2821
2789
تو اوج گرما؟؟زن و بچه مهم هستن یا دوست و رفیق؟؟مهمونی یهویی نداریم مهمون از قبل خبر میده مگر اینکه ب ...

تو گرما که نفرستاده بیل بزنن! سوار ماشین میشن میرن اگه زنو شوهر با هم دوست باشن و اعتماد بینشون باشه اصلا کاره بزرگ و عجیبی نیست که بخواد بخاطر مهمون بره خونه مادرش من خودم بوشهرم تو گرمای ۴۸ درجه ظهرا میرم پیش مادرم که تنها نباشه چقد واستون عجیبه ظهر جایی رفتن

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا درست گفتین من از دید رابطه ی خودمو همسرم گفتم شما هم همینطور. دیگه شخصیتا و رفتارا هم فرق داره

منو همسرمم فوق‌العاده رابطه خوبی داریم هم جنسی هم عاطفی خییییلیم به هم اعتماد داریم،ولی اینجا بحثه ارزش دادن میاد وسط چرا باید بخاطر یه دوست که می‌تونه بیرون قرار بزاره زن و بچشو آواره کنه؟؟شوهر من بخاطر خانوادشم با زن و بچش این کارو نمیکنه چه برسه به دوست

منو همسرمم فوق‌العاده رابطه خوبی داریم هم جنسی هم عاطفی خییییلیم به هم اعتماد داریم،ولی اینجا بحثه ا ...

عزیزم حالا کسی شوهرش تو آفتاب بخاطر مردم نگهش نداشته ها ! ولی میگم کلا اگه طرف مقابل قابل اعتماد هست و ادم درسته اگه یوقت همچین چیزی هم پیش اومد چه اشکالی داره بجای دعوا و جدل باهاش راه بیاد!