2821
2789
مهمون کیه ؟؟؟معلومه که جرررررش میدم

خیلی رابطتون با شوهرت دوستانه هستا🤔 جرش میدم؟ میدونه جنگه مگه؟ حالا مثلا خودت یه مهمونی زنونه داشته باشی از شوهرت بخوای بره چند ساعتی بیرون باید اینجوری برخورد کنه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابای من بازنشسته است  مامانم هر وقت دوره زنونه داشته بلشه بابام رو بیرون میکنه    

اخه دو نفر دارن با هم زندگی میکنن هر کدوم علایق و حق و حقوقایی دارن مگه همسر ادم اسیر دستمونه که تو همه چیز محدودش کنیم ! باباتون مشخصه ادم فهیم و باشخصیتیه

خیلی رابطتون با شوهرت دوستانه هستا🤔 جرش میدم؟ میدونه جنگه مگه؟ حالا مثلا خودت یه مهمونی زنونه داشته ...

تو اوج گرما؟؟زن و بچه مهم هستن یا دوست و رفیق؟؟مهمونی یهویی نداریم مهمون از قبل خبر میده مگر اینکه بیشعور باشه که خودم جواب میکنم

خوب اشکالش کجاست ؟ مگه ما خانم‌ها دوستامون رو نمیاریم خونه  مگه اینکه مشکلی از قبل باشه

اره ولی میگه می‌تونه وقتی نبودم این کارو کنه ن اینکه بچه کوچیک و اسیر کنم تو‌گرما من برم ک‌رفیقش بیاد