2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنوز بنزین رو رایگان نکردن 

کارت بانکی رو ببر

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

امیدوارم از حرفم نرنجی 

ولی بعضی تاپیک های نینی سایت شوک آور هستن

وقتی میتونی رانندگی کنی یعنی لااقل 18 سالت هست

و الان حداقل 10-12 ساله که با کارت بنزین باید بری جایگاه

و حتی یکبار هم نشده مثلا شما اتفاقی با ماشین کسی رفته باشین تو پمپ بنزین؟ که کلا نمیدونین روش استفاده ش چیه؟؟؟؟

لایکم کن منم یاد بگیرم یروز گیر نکنم

عزیزم بری جایگاه خودشون انجام میدن کارت سوخت میدی بنزین میزنن بعد کارت عابر میدی حساب میکنه و تمام 

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
رفتم ولی توجه نکردم یا نپرسیدم خاک بر سرم

دور از جونت

تلمبه های پمپ بنزین همه جای کارت مخصوص دارن که همون کارت سوخت باید وارد بشه

الان دیگه همه کارت های سوخت رمز دارن و باید رمز کارت سوخت رو بدونی ( مثلا رمز کارت بانکی یه رمز 4 عددیه ) 

برای خانمها اینطوریه که متصدی های جایگاه معمولا سوخت گیری میکنن

اما به فرض مثال اگه جایی بنا شد خودت انجام بدی

اول که پیاده شدی کارت رو وارد قسمت محصوص تو تلمبه میکنی. رمز میزنی و چند ثانیه صبر میکنی تا اطلاعات کارتت رو بخونه

اونوقت سهمیه تو نشون میده. اگه سهمیه نداشته باشی باید بنزین آزاد بزنی ( برای بنزین آزاد زدن هم الان کارت لازمه ) 

بعد که این مرحله نشون دادن سهمیه تموم شد نازل رو برمیداری و بزنین میزنی

دست اخر وقتی نازل رو برگردوندی سرجاش باید گزینه پرداخت نقدی رو بزنی و بعد پیغام میده کارت سوختت رو بردار

اون موقع پرداخت میکنی و تمام

دور از جونت تلمبه های پمپ بنزین همه جای کارت مخصوص دارن که همون کارت سوخت باید وارد بشه الان دیگه ...

مرسی عزیزم خیلی ممنون که توضیح دادی دیروز دیگه من رفتم بنزین هم زدم یاد گرفتم بازم خیلی ممنون

One day.....
بشین تو ماشین خودشون هم بنزین میزنن هم کارت میکشن

لااقل بیاد بیرون در باکو باز کنه، گناه دارن اپراتورا

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋