2777
2789

من میخوام خودم برنامه بریزم

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بلد نیستم باید یکی باشه کمکم کنه و بالاسرم باشه حواسش بهم باشه 

انشاالله مشاوره خوب پیدا کنید ، چون من هر چی گرفتم جوجه دانشجو بودن 

دارای دو سال عضویت و ترکیدن ناحق ....😑😑😑 حالم از کسایی که تو تاپیک دیگران میگن به ماچه حالا ، سطح دغدغه ات چقدر پایین یا حالا حرص تو رو هم باید بخوریم .....  بهم میخوره . سطح دغدغه هر کسی یا افکار هر کسی فرق می کنه بهم احترام بذاریم .
😕 ممکنه یکی از همونا مشاور خوبی باشه  مرسی 🌹

نه خیلی بد منو مشاوره دادن ، وای یادم که میفته من تمسال سال سومم پشت کنکورم .

ببین بهم گفتن گروه مشاوره رابین خوبه بزن تو گوگل برات میرع ، ولی خودم استفاده نکردم 

نه خیلی بد منو مشاوره دادن ، وای یادم که میفته من تمسال سال سومم پشت کنکورم . ببین بهم گفتن گروه مش ...

من ی مشاور داشتم قبلا اما منو نا امید کرد چون تعداد داتش اموزاش زیاد بود  ب خیلیا  اهمیت نمیداد 

اهاباشه مرسی گلم 🥰🙏

من ی مشاور داشتم قبلا اما منو نا امید کرد چون تعداد داتش اموزاش زیاد بود  ب خیلیا  اهمیت ن ...

خواهش میکنم موفق باشی