ملوسسس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2733 عنوان معده 171 بازدید | 7 پست سلام کسی هست اینجا که معده عصبی داشته باشه میشه بگه علائماش چطوریه و چه حالتهایی بهتون دست میده ؟؟؟؟ مادر بودن🧑🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖 1402/04/10 | 16:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aaaaaaafatira عضویت: 1401/12/16 تعداد پست: 2014 معدت بهم میپیچه ینی چطور بگم انگار تو دلت رخت میشورن و حالت تهوع شدیددد
کوکو_شانل عضویت: 1401/12/10 تعداد پست: 2138 وقتی اعصابم خورد میشه یا استرس میگیرممعدم سر ناسازگاری برمیدارهحتی آب هم بخورم درد میگیره انگار سنگ خوردم دردش طوریه انگار کمرمو از وسط نصف کردن
نیل۶۷ عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 837 وقتی اعصابم خورد میشه یا استرس میگیرم معدم سر ناسازگاری برمیداره حتی آب هم بخورم درد میگیره انگار ... دقیقا منم،دردش میزنه قولنج پشتم،بخصوص وقتی عصبی بشم
yaskbod عضویت: 1399/10/13 تعداد پست: 1802 درد شدید هنکام استرس وغصعالبته موقغثع گشنکی هم درد دارم خوش بین باش نسبت به همه چی😍....بد به دلت راه نده☺
iraan_86 عضویت: 1402/03/23 تعداد پست: 686 انگار از جلو ب مردم یه میله کردن از پشت زده بیرون حتی صافمنمیتونم بشینم آه و تا سه ساعت زندگی بت زهرمار میشه و آخرش درس میشهآخه من نمیدونم معده چراباید ت کار های احساسی دخالت کنههرموقع اینطوری میشم یه قولوب عرق نعنا میخورم رفع زحمت میکنه
sahar3m عضویت: 1401/10/20 تعداد پست: 92 منم همینطورم وقتی استرسی چیزی میگیرم ناخوداگاه معده م درد میگیره دردش طوری هست که لقمه ای غذایی چیزی میخورم خوب میشه بعد دوباره درد میاد چند روز امپرازول ناشتا میخورم دیگه خوب میشه میره تا یه مدت دیگه نزدیکه به ۱۵ ساله اینجورم
ملوسسس مدیر استارتر عضویت: 1396/11/16 تعداد پست: 2733 منم همینطورم وقتی استرسی چیزی میگیرم ناخوداگاه معده م درد میگیره دردش طوری هست که لقمه ای غذایی چیزی ... چه زیاد من از پنجشنبه سر دلم درد میکنه سنگ صفرا هم دارم هم تهوع دارم و هی احساس گرما دارم روز پنجشنبه فشار عصبی بدی روم بود مادر بودن🧑🍼 و خانم خونه دار🧑 بودن تنهاشغلیه که نه تعطیلی داره و نه مرخصی و نه حقوق💖