2777
2789

گوشیم هوآوی هست

خود به خود خاموش میشه

بعد خودش روشن میشه ولی هنوز کامل روشن نشده اون مارک هوآوی میاد دوباره خاموش میشه هی همین پشت سر هم تکرار میشه 

یه بار اینجوری شد بابام برد داد درستش کردن چندماه کار کرد باز دوباره اینجوره شده بعضی وقتا درست میشه نیم ساعت یه ساعت کار میکنه دوباره خراب میشه

هوآوی 6y پریم هست

میدونم قدیمیه ولی فعلا پول ندارم عوضش کنم

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باتری‌ش هست باید عوض ش

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
شاید دکمه قفلش خراب شده گیر میکنه

فکر نکنم از این باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

منم هواوی داشتم اینجور شد گفت آیسی سوخته باطریش هم خرابه ،منم انداختم رفت یکی دیگه خریدم ،سامسونگ

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی) 
باید فلش بشه ویروسی شده 

چجوری فلش میشه..

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
هاردش نیمه سوز شده 

عهه چه کارهایی باعث میشه هاردش بسوزه؟

اخه من زیاد ازش استفاده میکنم اینم ظرفیت باتریش کمه در حد سه چهار ساعت بهم جواب میده گاهی تو شارژ هم باهاش کار میکنم ممکنه از اون باشه؟

دفعه قبل که برد تعمییر باتری و اینا رو هم عوض کرده بود تعمییرکاره

ببین برو برنامه کدها وترفندهای مخفی اندروید  رودانلود کن  نصب که کردی ازسیرتاپیازمشکلات گوشی ها وترفندهاووووو همه روگفته اصلا خودتو بانظرات دیگران خسته نکن

باید فلش بشه ویروسی شده 

نه از اون نیست دفعه قبل ریست فکتوری هم کردم درست نشد